2777
2789
عنوان

مامانا بیان

100 بازدید | 19 پست

سلام میگم بچه های شما هم که وقتی تازه راه افتادن زیاد زمین می خوردن من پسرم الان ۱ ماهه راه میره زیاد میخوره زمین صبح ها هم که بیدار میشه اولش خوب نمیتونه بره انگار که همش زمین میخوره نگرانشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادرزاده منم همینجوری بود.الان ماشالله دیوار راستو میره بالا.البته الان یسال و دوماهشه هنوزم از خواب بیدار میشه گیجه و میخوره زمین.نگران نباش عزیزم

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

طبیعیه نگرانی نداره

دختر من یهو دوقدم میرفت قدم سوم انگار که یکی هولش بده با صورت پخش زمین میشد 

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

ببین بعضی از بچه ها زود راه میفتن زیاد زمین میخورن.کلیه گوسفند بگیر بذار روی گاز کبابی بشه بعد باآب خونه زیرش زانوهاشو چرب کن.اینو یه نفر بهم گفت وخیلی جواب میده.یه سری قدیمی ها هم با روغن چرب میکردن بپرس راهنماییت میکننن

بعضی بچها اینجورین مثلا بچه خواهرم همش میفتاد تا راه افتاد ولی بچه من نه کم پیش میومد

همسرم کاردرمانگر هستن.ارزیابی تخصصی و توانبخشی جسمی و ذهنی بیمار در مرکز.با خدمات ویزیت در منزل.