2777
2789
عنوان

***بــــــگــــــو ســــــــــــلام بر حســــــیــــــن***

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 79 پست
در فرق کربلا و بهشت همین بس ... که بهشت را می-روی ... کربلا را می-برند ! ...
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رقـــیه (س) ثـــابت کــرد: اگـــر حسین را صدا بزنـــی حسیـــن به خرابـــه هم می آید ... و اگر خـــوب تمــــنا کنـــی حسیــن با "ســـر"می اید

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

یااَباعَبدِاللّهِ یا حُسَینَ بنَ عَلِیٍّ اَیُّهَا الشَّهیدُ یَابنَ رَسوُلِ اللّهِ یا حُجَّةَ اللّهِ عَلی خَلقِهِ یا سَیِدَناوَ مَولانا اِنا تَوَجَّهنا وَستَشفَعنا وَ تَوَسَّلنا بِکَ اِلیَ اللّهِ وَ قَدَّمناکَ بَینَ یَدَی حاجاتِنا یا وَجیهاً عِندَاللّهِ اِشفَع لَنا عِندَاللّه.
حسین سرچشمه ی خورشید است و سینه ی تو نیز آسمانی لا یتناهی است با قلبی که در آن چشمه ی خورشید میجوشد و گوش کن که چه خوش ترنمی دارد در تپیدن: حسین حسین حسین.... شهید آوینی
که دنیا به خسران عقبی نیارزد/به دوری ز اولاد زهرا نیارزد/ و این زندگانی فانی، جوانی، خوشیهای امروز و اینجا/به افسوس بسیار فردا نیارزد.
ای جاااااان مامان رایحه عشق من و صدا کردییییییی ممنون که یادم انداختی هرجا میخوام بگم یاحسین ، اول باید بگم یاحسن!

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

شبــ جمعه نقل میکنن یه کربلایی بود هر سال افرادی رو جمع میکرد و میگفت هر که دارد هوس کربلا بسم الله یه سال مشگلی براش پیش امد.. بلاخره دوستانش مشگل رو حل میکنن و میرن کربلا کربلایی عادت داشت وقتی وارد حرم میشد دفترش رو باز میکرد و هر روضه ای بود میخوند شب جمعه و روضه علی اکبر امد خواند و همه گریه کردن.. شب همه خوابیدن خسته بودن.. هنوز کربلایی نخوابیده بود دید در میزنن میگه این کی هست که اخه ما رو که کسی اینجا نمیشناسه در رو باز میکنه یه نفر میگه اقا امده دیدن شما میگه اقا کیه میگن ارباب امده.. کربلایی شاد میشه ارباب میاد و میخواد بقیه روببیدار کنه میگه نه کربلایی بیدارشون نکن خسته هستند امدم هم سلامت رو جواب بدم هم یه خواهش ازت بگنم دیگه امدی شب جمعه حرم روضه علی اکبر نخون مادرم هست و طاقت نداره روضه علی رو بخونی رفتی شهرت به اون کفش دار امام زاده سلام من رو برسون اقا جان قول دادی شما هم قول دادی وقت مردن بیایی به دیدنمون یادتون نره قرارتون اقا
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●
انشالا خدازیارت حرمشو نصیب همه منتظرا بکنه.بچه هامن پارسال قسمتم شدرفتم..وای...اون لحظه ای که برای اولین باردستمو گرفتم به ضریحش تااخر عمرم یادم نمیره...
خدایا......ازمن بگیر......آنچه مرا ازتو می گیرد....