2777
2789
عنوان

***بــــــگــــــو ســــــــــــلام بر حســــــیــــــن***

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 79 پست
اخــر گویند هر کس که امد کربلا مجنون ترشد درست اســت اربـاب مبتلا تر میشود هر کس میاد کربلا کربلا ندیده یه درد داره و کربلا دیده هزار درد
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الف ارباب رو برداری می ماند رباب و یک عمر تنهایی فدای لب تشنه ات.. ای کوچکترین سرباز پدر...
● عشق تو حالیست که فانی شدنی نیست وصف نتوانش کرد به کس دم زدنی نیست یا موسی بن جعفر علیه السلام ●
السلام علیک یا عبدالعظیم حسنی السلام علیک یامن بزیاره ثواب زیاره سید الشهدا یرتجی آپلود عکس

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118 

اخ اخ.. سید کریم .. نه انگار هر جا اسم حسین زهرا میاد سوگل اسم امام حسن هم باید باشه دل رو برد سید کریم
بگو یا حسن بن علی ادرکنی السلام علیک یا حسن بن علی ایها المجتبی یا بن رسول الله آپلود عکس

*** امــام زمــانم ! مبــادا گــرفته باشــی؟ عــالــم را به نمــاز آیـــات وامیــدارم !!! ***((رفیق بی کلک ! فقط امام زمان !! )) تلگ رامم @nre118