2777
2789

برخلاف ماههای پیش که دمای بدنم بالا میموند همش احساس تب داشتم،الان دو روز ب پریم مونده،دمای بدنم پایینه یهو احساس لرز شدید بهم دست داد.

کسی نبوده باردار باشه و احساس داغی نکرده باشه؟سرما و لرز ،فقط نشونه پریوده؟😕

درست اون لحظه ای که واقعا تسلیم تقدیر میشی، همونی میشه که دلت میخواست!

انشاالله به حق امام حسین بارداری

هر چقدر گذشته ها بد بوده ولی....  باز نیست مثل ما توی این محدوده....                   همه چیزو واسه اینکه دلت کنار دلم باشه من ساختم...    کی گفته اونایی که مال همن اونایی که عاشقن باختن؟!........                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يعنى قبل از پرى بدنت داغ ميشد؟

اره البته داروهای هورمونی میخوردم این ماه فقط دوفاستون خوردم ،ده روز پیش شدیدا داغ شدم ولی الان سردمه

خواهش میکنم😂

رفتم تاپیکاتو دیدم ،چه سوالای مهم و ب درد بخوری پرسبدی حق داشتی از سوالای من تعجب کنی🤗

من که حس لزر داشتم همش دستو پاهام یخ بود 

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
رفتم تاپیکاتو دیدم ،چه سوالای مهم و ب درد بخوری پرسبدی حق داشتی از سوالای من تعجب کنی🤗

اره عزیز سولام راجب بچم بود معلومه که برام مهمه بعدشم من منظورمه این سوال شما ربطی به بارداری نداره برا همین گفتم