😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
ازاول اروم بود ازوقتی ک ب دنیا اومد تاالان ک ۱۶ ماهشه ی بارم شبا بیدار نبود میدونی چیه بایدبرنامه ریزی کنی کاراشومن از اول پوشاک عوض کردن سرموقع شیرخشک سره ساعت شیرمن سیرش نمیکرد شیرخشکم میدم بهش همه کاراشو من ساعتی انجام میدم روزا زیاد نخوابونش بخصوص ساعتتای ده شب اصلا نخوابون غروب بخوابون بیدارش نگه دار شاید شیرت کافی نیس
نه وزنش عالیه هچیم نخوابه معمولااون ساعت بیداره تا۴ و۵ به بعدمیخوابه
وای یادم نیار دختر اولم دقیقا همینجور بود باورت نمیشه همش دارم میگم و تو فکرم که نکنه این یکی هم همونجور باشه...من و شوهرم خودمون به فنا دادیم و موفق نشدیم خوابش تنظیم کنیم هنوز که هنوزه بدخوابه و تا دیروقت بیداره
دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
وای یادم نیار دختر اولم دقیقا همینجور بود باورت نمیشه همش دارم میگم و تو فکرم که نکنه این یکی هم همو ...
انشالله که نیس ولی پسرمنم تایک سالگی بوددیدم درست نمیشه بردم دکتر بهش قرص دادبرا یک ماه عالی شد وزنگیریش هم دوبرابرگف بایدزودترمیاوردی این بی خوابی بدتره.دخترمم اگربزرگ بشه وبازنخوابه میبرمش حالاامیددارم که خوب بشه
ممنون انشالله🙏🏻 چه قرصی بهش داد؟مگه بچه کوچیکو قرص میدن بخوره!؟نشنیدم و ندیدم تاحال
آره اسمشویادم نیس اندازه عدس بود بایدیک چهارمشوتوآب حل میکردم میدادم فقط یک ماه.پیش بهترین متخصص کدوکان شهرمون بردم که بادارودادن الکی مخالفه ولی گف خواب لازمه براش همیشه دعاش میکنم
آره اسمشویادم نیس اندازه عدس بود بایدیک چهارمشوتوآب حل میکردم میدادم فقط یک ماه.پیش بهترین متخصص کدو ...
خیلی خوبه...اتفاقا منم پیش بهترین دکترمون بردم کلی دعوام کرد😏گفت چیه شما خانمها برا هرچیز کوچیک بچه رو برمیدارین میارین دکتر و هی میخواید بگید بچه یچیزیش میشه این بچه هیچیش نیست از من و تو هم سالمتره مدلش اینجوریه خوابش تنظیم کنید خودتون😐😐😐
دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند