2777
2789
عنوان

نی نیم خیلللی تکون میخوره اصلا نه میشه بشینم نه دراز بکشم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 65 پست
ایشالله از این شیطونتر نصیبت بشه😅😅

من دخترم ۱۶ ماهشه اروووووووم اروم اصلا کارم نداره شیرمم خودش کنارگذاشت همچیزش عالی بود ولی توشکمم خیلی وول میخورد چیزی نیس

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام بترسونمت ولی منم شب زایمانم بچم خیلی خیلی تکون میخورد  شوهرت چرا زن پابه ماهشو تنها گ ...

وای بقچه جون نگو😣شب کاره خودم گفتم خبری نیست برو سرکار...مامانم هم زنگزد بیا پیش خودمون امشب ولی نرفتم😥

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
عکس پروفایلت با اهنگ دکتر ساسی 😂

دیدی چ شادم 😝😝😝😝  

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
من دخترم ۱۶ ماهشه اروووووووم اروم اصلا کارم نداره شیرمم خودش کنارگذاشت همچیزش عالی بود ولی توشکمم خی ...

بسلامتی خدا حفظش کنه🙏🏻

چیزی نیست نگران نباش نینی داره کمی بازی می‌کنه زود خسته میشه آروم میشه می‌خوابه

انگار اصلا قصد اروم شدن نداره یه ساعته اینجوره😥😟

وای بقچه جون نگو😣شب کاره خودم گفتم خبری نیست برو سرکار...مامانم هم زنگزد بیا پیش خودمون امشب ولی نر ...

اگر دردی داشتی حتما به مانانت زنگ بزن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
وای بقچه جون نگو😣شب کاره خودم گفتم خبری نیست برو سرکار...مامانم هم زنگزد بیا پیش خودمون امشب ولی نر ...

حالا نترس استرس نگیر ،سعی کن آروم باشی ،شوهرت مگه خیلی دوره ازت 

عزیزم معلومه که نی نی ات شیطونه از حالا بهت میگم خدا به دادت برسه😄 ان شاءالله به سلامتی بیاد بغلت

ممنون عزیزم فقط خدا کنه امشب نیاد چون اصلا امادگیشو ندارم😅

حالا دردتم گرفت زود نرو بیمارستان بذار دردا منظم بشه ،فگر میکنی چخبره ت  بیمارستان،من خانمیو میشناسم ،دردش گرفت تازه از قزوین اومد تهران زایمان کرد ،نترس ،همه دردت بگیره که بچه نمیاد 

به نی نی بگو برا خاله دعا کن یکی مثل خودت به این نازی خدا بهش بده منم از چشم انتظاری در بیام 😍😍😘❤

انشالله به همین زودیا صاحب یه نی نی نانازی بشی عزیزم🙏🏻😘