2777
2789
عنوان

شوهرم بهم زور میگه

106 بازدید | 6 پست

شوهرم کلا نمیزاره برنامه مجازی نصب کنم رو گوشیم ن وات ن تلگرام ن اینستا ندارم حتی یه دونه شاد نصب کردم اونم پاک کرد مخاطبامم میپاکه دوستامو  اگ زورم بگم منو میزنه چیکار کنم همش باید حرف حرف اون باشه 

واقعیت من نمیتونم تحمل کنم فکر نمیکنم فقط زورگوییش برای فضای مجازی باشه به بقیه مسایل زندگی هم سرایت میکنه

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم اینجوری بود . حتی یه روبیکای ساده نمیزاشت نصب کنم ولی الان بعد ۸ سال اینستا نصب کردم و اجازشو داد .. دست بزنشم خیلیی کمتر شده . البته اونموقع ۱۵ سالم بود اجازه میدادم هرکاری دوس داره بکنه الان بازم مخالفت میکنه ولی منم کوتاه نمیام

خب فضای مجازی واقعا جای مناسبی برای یه خانم متاهل نیست حالا شوهرتون یه مقدار زیادی حساس هست  برنامه ایرانی شوهر من می‌ذاره ولی اینستا و تلگرام رو تذکر داده ک نداشته باشم اما نمیره منو 

شوهر منم اینجوری بود . حتی یه روبیکای ساده نمیزاشت نصب کنم ولی الان بعد ۸ سال اینستا نصب کردم و اجاز ...

حالا با اینکه فقط یه شاد داشتم هروز میومد چتای منو خواهرمو میخوند گوشیو زیرورو میکرد 

حالا با اینکه فقط یه شاد داشتم هروز میومد چتای منو خواهرمو میخوند گوشیو زیرورو میکرد

همین الانم چتای منو خاهرمو میخونه منم سعی میکنم همرو پاک کنم . الانم من تنهایی تا سر کوچه هم نمیرم ولی خب دیگ چه میشه کرد

همین الانم چتای منو خاهرمو میخونه منم سعی میکنم همرو پاک کنم . الانم من تنهایی تا سر کوچه هم نمیرم و ...

منم همش تو خونه تنهام بیرونم نمیرم نمیزاره بچه دار هم بشم