یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حالا شما تحقیق کن اونایی ک رعایت کردن بیشتر گرفتن یا اونایی ک رعایت نکردن من چیزی نمیگم
دقیقا چرا اینجوریه؟
تیکر تولدمه لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫 باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
من کرونا افتاد ب بارداری و زایمانو نوزادی دخترم خیلی استرس کشیدم تا الان
دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
حالا شما تحقیق کن اونایی ک رعایت کردن بیشتر گرفتن یا اونایی ک رعایت نکردن من چیزی نمیگم
والا دور و اطراف من هرکی از اول ماسک چندلایه و کلی الکل زد اخر گرفت اونی که بیخیال بود نه نمیدونم فلسفش چیه با الکل بدتر هرچی ویروس و باکتریه مفیده تو بدن از بین میبریم و سیستم ایمنی میاد پایین
تیکر تولدمه لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫 باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین