2777
2789
عنوان

کرونا تا کی قراره بمونه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 86 پست

ینی فکر عروسیم گرفتتم 

اینقدر میگم کاش تا عید این لعنتی ریشه کَن بشه

کاش همه عروسا با تور عروسی بتونن برن تو خونشون

واقعا سخته بخای بدون عروسی بری سرخونه زندگیت 

من که خیلی عروسی دوست دارم😔

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
ای خدا ،حالشون بد بود نمیشد نره بیمارستان اصلا ؟؟به خدا تو خونه بهتره 

نه تا جایی که میتونستیم تو خونه موند، ولی دیگه دیروز اصلا یه حالی شد فشارش پایین بود هر کاری میکردیم بابا نمیومد، ترسیدیم بردیم بیمارستان، اورژانس معاینه شد گفت بستری، گفتیم باشه میگفتن جا نداریم

مامان هستی سابقم(کاربر سال۹۲) که نی نی یار قطع کاربریم کرد،خیلی بی جنبه تشریف دارین نی نی یارها

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واسه من جزو عجایبا بود خود دکتر هم تعجب کرده بود من خیلی حالم خوب بود،البته فشارم پایین بود فقط،ولی ...

اخی عزیزم

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
واقعا از ته دلم ناراحتم😔خیلی شرایط بدیه مردم بدبخت شدن چقدر مردم مردن دیشب ما یه توک پا چیز لازم ...

همه افسرده ان جوون پیر خدا رحم کنه

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

تموم‌نشه ولی واکسنش باشه خوبه که آدم مثل یه سرما حوردکی ردش کنه

واکسنش هم میاد

اینقدر ک از کرونا میترسیم بجاش باید از انفولانزای N1H1بترسیم ک نمیترسیم هر ساله کلی ادم میمیرن

کرونا اینش ترسناک ک روی هر ادمی ی جوری واکنششو نشون میده مثلا یکی حس چشایی یکی سرفه یکی گوارشی

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 
من بد کرونام خیلیییییی افسرده شدم خیلی حالم بده الان 3 ماه میگذره و باز سوزش و درد قفسه سینه و تنگی ...

من‌ حافظم کم شده بود انکار ،باورت میشه کرونا گرفتم طلاهامو گم کردم

من اصصصلا برای خودم نگران نیستم نگران دختر پنج ماهمم دیگه واقعا جفتمون تو خونه دیوونه میشیم میرم ...

یکی پیر بود میگفت به دخترم زنگ زدم بیاین بهم‌سر بزنین اونم گفته کروناست نمیایم، اینم گفته اگه کرونا مارو نکشه، تنهایی ما رو میکشه ، بنده خدا گریه میکرد، واقعا حرفش درسته

ای کاش خدا معجزه کنه😔😔😔