2777
2789
عنوان

کرونا تا کی قراره بمونه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1389 بازدید | 86 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا شما تحقیق کن اونایی ک رعایت کردن بیشتر گرفتن یا اونایی ک رعایت نکردن من چیزی نمیگم

عزیزم من پدرشوهردوماه کرونا گرفت توای سیویوبود،ازپسرش گرفت که توکارخونه کارمیکنه،من دوروزتب ولرز داشتم،مادرشوهردوهفته ،شوهرم وخواهرش وبرادرش بی علامت ،دخترم دوروز تب کرد،کرونا توبدن هرکسی متفاوته،اونا کرونامیگیرن بی علامت ویاخفیف وبه دیگران انتفال میدن

منم دقیقا تو کرونا زایمان کردم ،پسرم بیچاره دائم خونس ،نگاه میکنه به در گریه میکنه ببرمش بیرون 

من میبرمش دم در ساختمونمون

تو راه پله ها ک دارم میبرمش پایین یه ذوقی میکنه صداش میپیچه پنح ماهشه

دلم براش میسوزه

دیدم همه تو امضاشون خواستن دعاشون کنین گفتم منم بگم  دوستان خواهشا دعا کنید یه کار خییییلی خوب که این مشخصات رو داشته باشه : حقوقش خیییییلی بالا باشه!پنج شنبه جمعه ها و روزای تعطیل پیشمون باشه ! بهش سر کار ناهار بدن نخوام خودم ناهار بذارم! کارش اسون باشه از کار میاد انقدر خسته نباشه ! بیمه داشته باشه ! بازم حقوقش بالاااا باشه !! گیر شوهرم بیاد حالا اگر ی صلوات بفرسی ک نور علی نور اگه تو نماز و دعاهات یادم کنی که ان شاءالله یک در دنیا صد در اخرت نصیب خودت شه!!!
چرا؟؟؟

واقعا بهم فشار میاد 

عقد هستیم حتی یه مسافرت قشنگ نرفتیم 

یه بیرون نمیتونیم بریم 

از ارزوهامون داریم میگذریم😔

بخاطر کرونای لعنتی ک معلوم نیست چجوری دچار مردم شد

تیکر تولدمه                                                                                    لطفا پروفایلمو کپی نکنین و برندارین و بذارین ؛ مرسی               یه صلوات مهمونم میکنین برا سلامتیم؟ ممنونم                    ۹۹/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد و من توی سلامت کاملم🧡خدایا شکرت💫                                                                                            باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم و جواب برای امثال شما زیاده ولی ارزش جواب دادنم ندارین
راجع به کرونا بود ؟؟

نمیدونم شنیدم شنبه یکشنبه میخواد خبر خوش بده من نفهمیدم چی بود گفتم ببینم کسی میدونه

لطفا برای اینکه آرامش زندگیم برگرده دعا کنید و یه صلوات بفرستین♥️🥺

کرونا تغییرعلامت هم داده،پدرشوهرم ومادریغ ازیک سرفه نداشتیم ،پدرشوهرم دوماه بستری شدتوای سیو وحتی ۷۰درصدریه اشو درگیر کردتااکسیژن پایین نیمومدحالش بدنشدبه جزء تب هیچ علامت دیگه ی نداشت ودوبارهم دکتررفت گفتن بروخونه واستراحت بکن تمام هیچ آزمایشی هم ازش نگرفتن

من میبرمش دم در ساختمونمون تو راه پله ها ک دارم میبرمش پایین یه ذوقی میکنه صداش میپیچه پنح ماهشه د ...

اخی عزیزم ،خدا واسط نگهش داره ،اینم همینطوره بعضی وقتا میبرمش تا سر کوچه برمیگردم تو آسانسور ذوق میکنه،عقده ای شدن بچه هامون به خدا