2777
2789
عنوان

کیا میخوان این ماه اقدام کنن؟

81 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من یه پسر ۲ سال و نیمه دارم و میخوام این ماه اقدام کنیم برا بعدی.شوهرم دوست داره مردادی باشه اگه قسمت باشه...خواستم بیاین دورهم باشیم.

به نظرتون خوب میشه فاصله سنیشون؟

کیا تو شرایط منن؟

شماها کار خاصی میکنین یا روزهای خاص رو رعایت میکنین یا زیاد مهم نیس واستون.

امیدی هست چون خدایی هست  

نظر شخصی خودمه هاا قصد بدی ندارم ولی مردادیا دروغگو هستن مردادیا نیان منو بزنید😨

انقد تاپیک میزنم تا بترکین😂💔                                                               هی منو ریپ لای کن بگو چه امضایه باحالی داری تا اونی که پستتو میبینه بیاد امضای منو بخونه و بفهمه ایسگاش کردیم❤😂              هی تو الان ایسگا شدی😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اقدام اولم. اسیدفدلیک و ویتامین دی و میوه و لبنیات

شوهرم شهریور واریکوسل عمل کرد یسال اقدام هستیم

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
سلام برا مرداد ماه بعد باید اقدام کنی منم اقدامم

اره ولی ی

پریودم وسطای ماهه میترسم یکمی هم دیر به دنیا بیاد بشه شهریور

از طرفی هم اون جدول چینی هست که واسه تعیین جنسیته این ماه رو احتمال دختر داده.به نظرت درسته

امیدی هست چون خدایی هست  
شوهرم مردادیه خودش😂 ولی فوق العاده صادق

عهه نمیدونم من 4 تا مردادی تو دامنم افتادن یکی از یکی دروغگو تر بخواطر همین گفتم😂😂😂

انقد تاپیک میزنم تا بترکین😂💔                                                               هی منو ریپ لای کن بگو چه امضایه باحالی داری تا اونی که پستتو میبینه بیاد امضای منو بخونه و بفهمه ایسگاش کردیم❤😂              هی تو الان ایسگا شدی😂
من اقدام اولم. اسیدفدلیک و ویتامین دی و میوه و لبنیات شوهرم شهریور واریکوسل عمل کرد یسال اقدام هستی ...

امیدوارم این ماه نتیجه بگیری گلم

امیدی هست چون خدایی هست  
اره ولی ی پریودم وسطای ماهه میترسم یکمی هم دیر به دنیا بیاد بشه شهریور از طرفی هم اون جدول چینی هس ...

اگه سز بخوای ک تا دوهفته زودتر هم میشه راجع ب صحت چینی نمیدونم

ما گروه تلگرام داریم اقدام خواستی بگو ببرمت