2777
2789
عنوان

داستان واقعی ترسناک جن

29892 بازدید | 77 پست

این داستان نیست کاملا واقعیه واسه دختر خالم اتفاق افتاده :

دختر خالم با شوهر و بچه ش تو راه مسافرت نمی گم کجا البته

دم صبح که میشه میبینن وسط بیابون یه مسجد هست به اسم ابوالفضل شوهرش میگه خوبه اینجا نماز بخونیم و بریم شاید دیگه نتونیم بیاستیم تو راه 

دختر خالم میره زنانه وضو بگیره شوهر و پسرشم میرن مردونه    دختر خالم می بینه چندتا خانم قد بلند و سفید با چشمای ریز دارن وضو میگیرن بهشون میگه خانم اینجا پیش نماز داره یکی از خانما برمیگرده و فقط نگاش میکنه و سرش رو به نشونه ی بله تکون میده 

دختر خالم وضو میگیره و میره داخل مسجد می بینه وای که چقدر تاریکه و یه حالت خاصی داره پیش نمازشونم وایساده و بقیه پشت سرش ولی صدا از کسی نمیاد دختر خالم میگه من نمازم رو فرادا خوندم و اومدم بیرون به شوهرم گفتم بریم میگه یه متر هنوز فاصله نگرفته بودیم آز مسجد به شوهرم گفتم اینا یه جوری نبودن شوهرش گفته چرا پیش نماز اصلا صداش در نیومد از هر کسم سوال میکردم جواب نمی داد میگه یهوسرمون رو برگردوندیم دیدیم مسجد نیست خلاصه از ترسشون پا رو می میزارن رو گاز و تا شهر خودمون توقف نمیکنن       

کسی داستان واقعی داره بگه لطفا فقط واقعی باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بگی کجا بوده منم چند تا داستان واقعی میگم😁😁😁

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اووی موهای تنم سیخ شد خواستم عکس بگیرما ولی پشمالو ام گفتم زشته ی وقت

🤣🤣🤣🤣

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁