بچه ها میگن مثلا یکی که تو کار ساخت و سازه ۴۰ درصد سود میکنه ایا واقعا ۴۰ درصد سود میکنه یا بیشتر سود میکنه یا کمتر ممکنه چیزی رو تو محاسبات سود حساب نکنن؟؟؟
دوماد ما دکتری عمران داره.کلیم مرکز خرید خفن و اینا ساخته.
ولی فک کن یک درصد بگه چقدر سود میکنه اگه ازش بپرسم😂
کسینمیاد بگه سودش چقدره
👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
پدرم هميشه ميگه سود ، در ساخت وساز، در خريد مصالح با قيمت مناسب و عمده هست
يعني اگه مصالح و وسايل ساختمان رو بتونيم با قسمت مناسب بخريم، سود بيشتري ميكنيم
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
نه نمیگم بگه چقد سود میکنه ک میخوام بدونم ک این کسایی ک میگن ما ۴۰ (یا اصلا فلان مقدار سود می ...
میدونم عزیزم منظورت درصده ولی با شناخت من میدونم اونم نمیگه.
ولی تا جایی که من دیدم اینکه چقدر سود کنن بستگی به منطقه داره.
همه کارهاشو منطقه یک انجام میده که بتونه خوبم بفروشه.
یعنی هزینه ساخت و سود و ایناش تضمین بشه.
پس این سود متغیره
👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
میدونم عزیزم منظورت درصده ولی با شناخت من میدونم اونم نمیگه. ولی تا جایی که من دیدم اینکه چقدر سود ...
ببین من اصلا برام فرقی نمکنه ک یکی خیلی سود کنه یکی نه کم سود کنه
تو معادلاتی ک سود رو مهندس ها حساب میکنن میخوام بدونم همه ی جوانب رو میسنجن یا نه از یکسری درامد ها یا یکسری هزینه ها چشم پوشی میکنن در نتیجه سودی ک بدست میارن از مقدار واقعی کمتر یا بیشتر میشه من مطمئنم یا کمتر و یا بیشتر میشه چون استادم پرسیده کمتر میشه یا بیشتر و چرا
ببین من اصلا برام فرقی نمکنه ک یکی خیلی سود کنه یکی نه کم سود کنه تو معادلاتی ک سود رو مهندس ...
اها ازین لحاظه سوالت.
به نظرم اینم دوتا جواب داره.
اگر ساخت و ساز مشارکتی باشه یعنی زمین برای شخص دیگه یا دولت باشه اینا همه چیو لحاظ میکنن تو هزینه ها که سردشون بیشتر باشه.حتی ایاب و ذهابشون به محل رو هم حساب میکنن.دیدم که میگم متاسفانه.
ولی اگر شخصی ساز باشه یعنی هم زمین و هم ساخت از خودشون باشه قطعا خیلی از مخارج خورده خرج رو حساب نمیکنن.مثل همون ایاب ذهاب رو که.