2777
2789

بچه ها میگن مثلا یکی که تو کار ساخت و سازه ۴۰ درصد سود میکنه ایا واقعا ۴۰ درصد سود میکنه یا بیشتر سود میکنه یا کمتر ممکنه چیزی رو تو محاسبات سود حساب نکنن؟؟؟

این سوال رو استادم پرسید میدونم ی جوابی داره

پیج ریپورت بلاگرهای فیک @tahrim.bloggers

دوماد ما دکتری عمران داره.کلیم مرکز خرید خفن و اینا ساخته.

ولی فک کن یک درصد بگه چقدر سود میکنه اگه ازش بپرسم😂

کسی‌نمیاد بگه سودش چقدره

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرم هميشه ميگه سود ، در ساخت وساز، در خريد مصالح با قيمت مناسب و عمده هست

يعني اگه مصالح و وسايل ساختمان رو بتونيم با قسمت مناسب بخريم، سود بيشتري ميكنيم

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
دوماد ما دکتری عمران داره ولی فک کن یک درصد بگه چقدر سود میکنه اگه ازش بپرسم😂

نه نمیگم بگه چقد سود میکنه ک 

میخوام بدونم ک این کسایی ک میگن ما ۴۰ (یا اصلا فلان مقدار سود میکنیم)درصد سود میکنیم این خالص سودشونه یا نه یچیزایی رو محاسبه نمیکنن 

پدرم هميشه ميگه سود ، در ساخت وساز، در خريد مصالح با قيمت مناسب و عمده هست يعني اگه مصالح و وسايل س ...

درسته

اما من سوالم چیز دیگس

نه نمیگم بگه چقد سود میکنه ک  میخوام بدونم ک این کسایی ک میگن ما ۴۰ (یا اصلا فلان مقدار سود می ...

میدونم عزیزم منظورت درصده ولی با شناخت من میدونم اونم نمیگه.

ولی تا جایی که من دیدم اینکه چقدر سود کنن بستگی به منطقه داره.

همه کارهاشو منطقه یک انجام میده که بتونه خوبم بفروشه.

یعنی هزینه ساخت و سود و ایناش تضمین بشه.

پس این سود متغیره

👸🏻من یک زن مطلقه هستم،به شجاعتم افتخار میکنم تا در زندگی ای که ارزشم حفظ نمیشد باقی نماندم.مهریه ات آب هم باشد قاضی قسط بندی اش میکند،فقط عمر تو،لبخند تو و عشق و جوانی و زیبایی و روح تو است که نقد در گرو آنان است تا اهرمی باشد برای گفتن مهرم حلال، اندک باقی مانده ی جانم آزاد!
میدونم عزیزم منظورت درصده ولی با شناخت من میدونم اونم نمیگه. ولی تا جایی که من دیدم اینکه چقدر سود ...

ببین من اصلا برام فرقی نمکنه ک یکی خیلی سود کنه یکی نه کم سود کنه 

تو معادلاتی ک سود رو مهندس ها حساب میکنن میخوام بدونم همه ی جوانب رو میسنجن یا نه از یکسری درامد ها یا یکسری هزینه ها چشم پوشی میکنن در نتیجه سودی ک بدست میارن از مقدار واقعی کمتر یا بیشتر میشه من مطمئنم یا کمتر و یا بیشتر میشه چون استادم پرسیده کمتر میشه یا بیشتر و چرا 

بستگی به جاش داره و متغیره البته به خرجی هم که می کنی داره ولی متوسط ۴۰ درصد درسته بدون احتساب افز ...

منظور منو متوجه نشدین بالا توضیح دادم

ببین من اصلا برام فرقی نمکنه ک یکی خیلی سود کنه یکی نه کم سود کنه  تو معادلاتی ک سود رو مهندس ...

اها ازین لحاظه سوالت.

به نظرم اینم دوتا جواب داره.

اگر ساخت و ساز مشارکتی باشه یعنی زمین برای شخص دیگه یا دولت باشه اینا همه چیو لحاظ میکنن تو هزینه ها که سردشون بیشتر باشه.حتی ایاب و ذهابشون به محل رو هم حساب میکنن.دیدم که میگم متاسفانه.

ولی اگر شخصی ساز باشه یعنی هم زمین و هم ساخت از خودشون باشه قطعا خیلی از مخارج خورده خرج رو حساب نمیکنن.مثل همون ایاب ذهاب رو که.

اها ازین لحاظه سوالت. به نظرم اینم دوتا جواب داره. اگر ساخت و ساز مشارکتی باشه یعنی زمین برای شخص ...

میشه راجب دومی بیشتر توضیح بدی ؟؟؟خیلی عذر میخوام 

من قبلا هم سوال پرسیدم یکی جواب سوالمو داد و در ازاش صلوات امام زمان رو خوندم اگ درطت باشه واسه شما هم میخونم