2777
2789
عنوان

سلام کسی برا زردی خودش یا اطرافیانش پشت گوش نوزاد رو حجامت کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1948 بازدید | 47 پست
وای چجوردلتون میاداخه چندروزیه دونه اب اناروبدید راحت ازبین میره به همین راحتی

من اب انار دادم خوب نشد فقط خودم ابلیمو خوردم اول میگفتم بذار آغوز شیرم رو کامل به بچم بدم حیفه اما اون لیمو رو حتما باید بخوری حللا بعضی ها میریزن تو گل گاو زبون میخورن بعضی ها تو چای.منکه خیلی طولانی شد از چشم چپ شدن بچم ترسیدم لیمو رو مستقیم خوردم

روز ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگی من افتاد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان که فصل لیمو هست یکی رو قاچ کن کانل بخور ۲ تاهم خوردی اشکال نداره اگه زردیش زیاده

پسر منم زردیش ۱۳بود الان یه ماهشه و خوب شده هم قطره بیلی ناستر دادم هم ترنجبین خوردم و اب انارم یه قطره ریختم دهنش دو سه روز.کاسنی و شاطره هم عرقشو خوردم 

نشنیدم تاحالا  بخاطر چربی شیر مادرباشه

حالا امتحان کن.آغوز همون شیر چرب وسنگینی هست که بچه میخوره که جون بگیره.اگه توجه کنی میگن بچه ای که بدنیا میاد زردی داشته باشه خطرناوه اگنه همه بچه ها بعد از ۳روز زردی میگیرن که از شیر مادر هست و طبیعیه اما باید مادر بعد از چند روز لیمو بخدره که شیرش صاف بشه

روز ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگی من افتاد.