2777
2789
عنوان

دکلره موها شپشا رو نابود میکنه ایا . راهنمایی لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 52 پست
من سر دوتا پسرامو کچل کردم تا تمرکز فط رو خودم و خونه باشه 

سرپسراروچك كن چون تخمش به ريشه موميچسبه من سرپسرموكچل كردم ولي تخماازبين نرفته بودن ودونه دونه جداكردم

كاربرقديميم دوبارتركيدم  ايندفعه فقط سكوت ميكنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مابعديكهفته تقريباداريم راحت ميشيم سربچه هاروهرروزميگردم وتخماشوجداميكنم چون همه راههايي كه گفتم روب ...

سر من زیاد نیست انگار 

تک و توک و با فاصله زیا 

تازه ریزم هستن خیلی 

تخمشون هم در حد خیلی کمه 

چرااا یعنی هنوز زیاد نشدن یا دارن نابود میشن

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

از دامپزشک قطره هایورجکت بخر معجزه میکنه من خودم به مشتریام پیشنهاد میدم همشون راضین

یه حاجت دارم واسه حاجتم{ صلوات} بفرستین هرکی بفرسته از خدا میخوام به تموم خواسته هاش برسه 
سرپسراروچك كن چون تخمش به ريشه موميچسبه من سرپسرموكچل كردم ولي تخماازبين نرفته بودن ودونه دونه جداكر ...

واقعا😱

نگاه میکنم هر روز ولی چیزی نمیبینم 

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
از دامپزشک قطره هایورجکت بخر معجزه میکنه من خودم به مشتریام پیشنهاد میدم همشون راضین

چی هست 

سر من زیاد نیست انگار  تک و توک و با فاصله زیا  تازه ریزم هستن خیلی  تخمشون هم در ...

زودفخميدي من ديرفهميدم وتخماوشپشازيادبودن

كاربرقديميم دوبارتركيدم  ايندفعه فقط سكوت ميكنم

تمام لحاف و روبالش هارو با اب خیلی داغ بشور چندبار،یعنی تا وقتی رفع نشده یه ملافه بنداز و اونو مرتب هرروز بشور.یه اسپری دفع کننده هست تو داروخونه ازون بزن همه جای خونه و رختخوابات،رو فرشا گوشه های خونت،همه جا،شونه هاتونو بجوشون،هرروزم جاروبرقی بکش که تو خونت نمونده باشن،برا موهاتم اره دکلره خوبه

سرپسراروچك كن چون تخمش به ريشه موميچسبه من سرپسرموكچل كردم ولي تخماازبين نرفته بودن ودونه دونه جداكر ...

اگه تخم باشه چطور نابودشون کنم 

چی هست 

ببخشیدا واس شپش های گوسفند گاو میزنن عالیه دودقیقه بزن ماساژ بده بعد آب کشی کن

یه حاجت دارم واسه حاجتم{ صلوات} بفرستین هرکی بفرسته از خدا میخوام به تموم خواسته هاش برسه 
حشره کش بزن

تاثیر داره 

دیشب شوهرمم میگفت

موهام نریزه ی وقت یا کور نشم😉