الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله خیلی من خودم آرایشگرم چندبار دکلره کردم واس یکی موهاش سوخت ولی ثاثیری نداشت رو شپش ولی یه بار ی مشتریام گف این قطره رو استفاده کرده خوب شده منم به مشتریام پیشنهاد دادم همشون راضی بودن
یه حاجت دارم واسه حاجتم{ صلوات} بفرستین هرکی بفرسته از خدا میخوام به تموم خواسته هاش برسه
عزیزم من یه بد بخت بودم که خدای من از بیمارستان گرفتم هزارتا شپش تو سرم بود یا خدا رنگ زدم یه پلاستیک روش کشیدم گذاشتم یک ساعت نیم رو سرم بمونه دکلره موت میسوزه خفه پشن کثافتااااا بعدم با سرکه افتادم به جون موهام بعدم کوتاه مردونه زدم با شونه ریز شونه کردم مثل بارووون از سرم میریختن به پهنای صورت اشک میریختم اینقدر گریه کردم اینقدر گریه کردم خودم زدم داداشام کنارم نشسته بودن زار میزدن مامانم از اون ور نفرین میکرد خدا لعنتت کنه به خاطر یه شپش بعد زایمانم بود میگفت این شیر نیس به بچه میدی سمه
[QUOTE=157060800]عزیزم من یه بد بخت بودم که خدای من از بیمارستان گرفتم هزارتا شپش تو سرم بود یا خدا ...
عزیزم همشون همون شب رفتن همشون انگار حمله کرده بودن به سر یامن سرم زده بودم تو سوراخشون که یه عالمه رو سرم پر شدن ولی من بعدش حنا میزاشتم با شامپو مخصوص شونه هم میکردم ولی رفتن دیگه همشون به درک چقدر خجالت زده شدم جلو زن داداشام