2777
2789
عنوان

دکلره موها شپشا رو نابود میکنه ایا . راهنمایی لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 52 پست

ما یه بار چند تا عشایر از آشناهای دور  اومدن خونمون شب موندن نگم برات که بعدش چه مصیبتی کشیدیم اما توی موهامون نرفتن فقط توی لباسها و رختخوابها بودن که با آب جوش دخلشونو اوردیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما یه بار چند تا عشایر از آشناهای دور  اومدن خونمون شب موندن نگم برات که بعدش چه مصیبتی کشیدیم ...

اتفاقا برای ما هم مهمان بودن و این اتفاق افتاد 

منم فکر میکنم کل وسایلم درگیرشه 

میشه بگی چطور نابودشون کردین

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

اول ازهمه موهاتوبانفت بشور وبزارده دقيقه روسرت بمونه وبعدشامپوبزن وآبكشي كن وشب بعدموهاتوكاملاباسس مايونزآغشته كن كامل كامل وكلاه رنگ بزاروتاصبح بزاربمونه صبح باشامبو معمولي بشور وفرداشب سرتوكامل روغن زيتون مالي كن وكلاه رنگ وبزاروبزارتاصبح بمونه وشامپومعمولي بزن وبشور

كاربرقديميم دوبارتركيدم  ايندفعه فقط سكوت ميكنم

هرروزلباسايي كه ميپوشي وملافه هاروبجوشون وخونه روجاروبرقي بكش كه اگه تخمش زمين باشه نره توموهات درطول روزبروتوي آفتاب وموهاتوشونه كن شونه زيادباعث ميشه تخما سست بشن فقط باشونه مخصوص وازريشه بكش درطول روزاگه تونستي هرروزسرتوباسركه اسپري كن ونيم ساعت بعدبشوري هم خيلي خوبه

اتفاقا برای ما هم مهمان بودن و این اتفاق افتاد  منم فکر میکنم کل وسایلم درگیرشه  میشه بگ ...

اون موقع ما بچه بودیم. یه جمعه همه لباسها و وسایل پارچه ای و رختخواب ها رو آوردیم بیرون توی حیاط. دیگ بزرگ آب جوش درست کردیم و همه رو ریختیم توی آبجوش و دراوردیم یهو تموم شدن. خیلی افتضاح شده بود همه چی. توی سجاف لباسها پر از تخم شده بود هر چقد میشستیم فایده نداشت تا اینکه ریختیم همه چیو تو آب جوش

دختر جاری من داشت هر کاری میکرد نمیرفت،خودش وپسر وهمسرشم گرفته بودن  گفتن تنباکو رو بجوشونید تو اب نیم ساعت  ابشو صاف کنید بزنید به موها وکف سر ،پلاستیک بکش ۴_۵ساعت وبعد شونه ریز بزن  تو حموم،ملافه هارو هم اتو کن ویه سریا که رنگ نمیدن با آب داغ بشوره یا همه رو اتو کن،مبل وفرشارو هم جارو بزن حسابی اینکارا رو کرد ودو روزه جواب گرفت 

تو آفتاب بشین ویکی یکی با دست درشون بیار وزیاد اب زدن به موها خودش باعث رشد تخمها میشه،فقط یکی دو روز کارت رو این کن وگرنه زود بالغ میشن وکلی تخم میکنن

مابعديكهفته تقريباداريم راحت ميشيم سربچه هاروهرروزميگردم وتخماشوجداميكنم چون همه راههايي كه گفتم روبراخودم انجام ميدم

واااای نگو.داغ دلمو تازه کردی.پارسال دچارش شدیم من و پسرم.نمیدونم از کجا و چطوری.شنیدم دکلره تاثیر د ...

بايدموكوتاه كوتاه بشه من خيلي مقاومت كردم كه كوتاه نكنم ولي نشد روشهايي كه گفتم رونميشدروموي بلندانجام دادمثلامن سه تاشيشه كوچك سس روگذاشتم روموهاي بلندم ولي بازم يه جاهايي بي سس بودولي وقتي كوتاه كردم بايه نصف شيشه حسابي سرم سس مالي شد

مابعديكهفته تقريباداريم راحت ميشيم سربچه هاروهرروزميگردم وتخماشوجداميكنم چون همه راههايي كه گفتم روب ...

من سر دوتا پسرامو کچل کردم تا تمرکز فط رو خودم و خونه باشه 

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
اميدوارم هرچه سريعترخلاص بشي ازدست اين موجودچندش

خداکنه خواهر