2777
2789

الان سه روز با خواهرم هماهنگ کردم بچههارو نگه داره من برم خرید یه روز پدرشوهرم اینا اومدن یه روز خالم رفت خونه مامام اینا یه روزم باز پدرشوهرم اینا اومدن تازه کارتام رو هم شوهرم برده 😤😤😤😤🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🚶‍♂️الان شش روزم تو پریودی اشکال نداره از امشب بخورم قرصا جلوگیرو ؟؟؟؟؟

شماهم مثل من میشین که هی نشه براتون😩👿😵

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصابم خورده 😭

عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید  😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
به شوهرت بگو برات بخره

اره دیگه امشب باید بفرستم هی میگه خودت بخر من روم نیست بگم قرص جلوگیری بدین🤣🤣🤣🤣🤣

من از کی میخوام برم آرایشگاه هی یچیزی میشه

وای تروخدا اونو نگو من هر شش ماه یه بار فرصت میشه برم😪

شب باهم برین،چه خجالتیه

اره خیلی 😄😄😄😄