2777
2789
عنوان

به جور دلداری میخوام

104 بازدید | 15 پست

سلام خانوما 

میخوام یه چیزی رو بهتون بگم ببینم شماهم اینطورین

خب من وقتی میزم بیرون موهامو بیرون میزارم و مردا خیلی نگا میکنن نه کلن مزدا زنان نگا میکنن البته خیلی کمتر از مردان 

با چادر هم که رفتم بازم نگا میکردن

من واقعا خیلی کلافم اصن خیلی خسته شدم همش نگاه اه 

یعنی حتی اگه موهامم تو باشه بازم نگا میکنن بنظر شما اهمیت بدم ب این موضوع یا بیخیال باشم

تا اینکه امروز ی مرد داد زد گف تورو قرآن موهاتو بده تو و این حرفا با چیزای دیگ ک من نشنیدم یعنی رد شدم و ی جوری رفتار کردم ک انگار اصن یه ذرم بهش اهمیت ندادم 

سر این موضوع خیلی ناراحت شدم اصن حالم بد شد میلرزیدم یه حس خیلی بدی اومد سراغم جوری که انگار جونم از تنم ب طور خیلی بدی خارج شد

نمیدونم واقعا چیکار کنم خستم ازین موضاعا که همش مردا نگام کنن

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

منم یه مانتو صورتی خیلی کمرنگ و ملایم دارم هر وقت میپوشمش مزاحمم میشن دیگه نمی پوشمش ۶ماه پیش گرفتمش استفاده ش نکردم

الان همش سیاه تنمه بازم کم بیش مزاحم میشن اینا ادم نیستن ننه شون فقط بچه پس انداخته

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یه مانتو صورتی خیلی کمرنگ و ملایم دارم هر وقت میپوشمش مزاحمم میشن دیگه نمی پوشمش ۶ماه پیش گرفتمش ...

😭😭😭😭

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

خکب مسلمه که حجاب داشته باشی و پوشیده کم تر توجه میشی درسته بعضیا به محجبه هم نگاه میکنن ولی منطقی بخوای نگاه کنی چشاشون دنبال موی باز و رژ لب و مچ پای زناست قشنگ دیدم جهت نگاشون رو 

همونجا میشستیش که دیگه گوه خوری دیگران رو نکنه مرتیکه

بخدا اصن هنگ کردم آخه اولین بارم بود آرین چیزا دیده بودم 

یا خیلی زشتی یا زیبا

دیگران میگن زیبایی

نه واقعا زشت نیستم 

خوشگلم ولی نه خیلی زیاد

بخدا اصن هنگ کردم آخه اولین بارم بود آرین چیزا دیده بودم 

اتفاقا نباید بی محل کرد چون پرروتر میشن باید سریعا جواب بدی اونم با صدای بلند که خفه شه

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧
خکب مسلمه که حجاب داشته باشی و پوشیده کم تر توجه میشی درسته بعضیا به محجبه هم نگاه میکنن ولی منطقی ب ...

آره ولی من اصن اونجوری نیستم همه جام پوشیدس و مانتوم که بلنده فقط موهامو بیرون میزارم بدون هیچ آرایشی ولی دیگه تصمیم گرفتم که روسریمو بیارم جلوتر

واسه خودت زندگی کن‌ نه نگاه و حرف مفت دیگران

❤️❤️❤️😣😣

اتفاقا نباید بی محل کرد چون پرروتر میشن باید سریعا جواب بدی اونم با صدای بلند که خفه شه

نمیدونم چرا اینطوریم همش سکوت میکنم همششش

دیگه خسته شدم ازین که صدام درنمیاد 

آخه واقعا اگه حالمم خیلی بد بشه واقعا دست و پامو گم میکنم حالا دیگه سعی میکنم اگه دفعه ی بعد اینطوری شد که ایشالا نمیشه همین کاری ک شما میگیو بکنم

اگه اعتقادی به چادر نداری نپوش دهن مفت مردم همه جوره بازه

آره بخدا