2777
2789
عنوان

تزیین اتاق کودک

220 بازدید | 21 پست

سلام دوستان گلم

میشه یه راهنمایی بکنید؟

ما داریم جا به جا میشیم اگر خدا بخواد ولی اتاق بچه ها خیلی کثیف هست و دیوارش هم زخمی هست هزینه رنگ و کاغذ دیواری نمی تونیم بکنیم. تو نت سرچ کردم استیکر اتاق کودک هست اما نمی دونم خوبه یا نه ؟

کسی هست استفادع کرده باشه و بدونه خوبه یا نه؟ یا اگر راه حلی به نظرتون میرسه میشه راهنماییم کنید؟

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

یه سطل کوچیک رنگ بخر خودت رنگ کن

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

بجای پول دادن ب استیکر

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال منم هست

من میخام برچشب شکل دار بچه کونه بخرم بچسبونم واسش و خودم چی بخرم تزیین کنم دیوارای اتاقشو

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

آخه دیوارش انگار جویده شده اینقدر داغونه وگرنه رنگ میکردم اما گچ کاری و .... بلد نیستم 

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
اگه خودتون هم یه غلطک و رنگ پلاستیک بگیرین با یه سطل حله  چون پول استیکر هم زیاد میشه که

کاغذ دیواری 1800 اینطورا در می آمد پرسیدیم

استیکر رو حدودا 200 تا 300 میشه

من میخام برچشب شکل دار بچه کونه بخرم بچسبونم واسش و خودم چی بخرم تزیین کنم دیوارای اتاقشو

آره منم همین به ذهنم میرسه فعلا اما نمی دونم خوب در میاد یا نه

آخه دیوارش انگار جویده شده اینقدر داغونه وگرنه رنگ میکردم اما گچ کاری و .... بلد نیستم 

همسرت کچ با اب قاطی کنه با کاردک اون قسمت ها رو پر کنه صاف کنه.همین

بعد رنگ کنین😊

کاغذ دیواری 1800 اینطورا در می آمد پرسیدیم استیکر رو حدودا 200 تا 300 میشه

کاغذ دیواری زیاد میشه ولی میتونین خودتون بتونه کنین و رنگ بگیرین بزنین خیلی هم تمیز میشه رنگ روغن گرونه ولی رنگ پلاستیک مناسب تره 

ما هم خونه قبلیمون رو خودمون با غلطک رنگ زدیم خیلی خوب و تمیز شد. 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
کاغذ دیواری 1800 اینطورا در می آمد پرسیدیم استیکر رو حدودا 200 تا 300 میشه

اگرم دیدی نمیتونین بتونه و لکه گیری کنین برو تو دیجی کالا بزن استیکر اتاق کودک بعد نظرات کاربرایی که خریدن رو بخون ببین خوبه یا نه 

نور خواهی مستعد نور شو....