یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
علائم متفاوت من خودم گوش درد و سنگینی سر و صورت داشتم و کم کم بویایی و چشایی از دست دادم ولی خواهرم استخوان درد کلیه درد بیحالی شدید بی اشتهایی و از دست دادن چشایی و بویایی آخر کار هم اسهال
عزیزم علائم تو هر کسی متفاوته...من سر درد داشتم ولی عطسه و آبریزش بینی نه...خواهرزادمم تب شدید داشته...من خودم حالت تهوع معده درد شدید بدن درد با تب داشتم...
من علایمم سردرد لرز بدن درد یه روز داشتم بیشترش بی حالی بود کمی هم ریم درگیر شده که دکتر گفت یه ماه طول میکشه تا خوب بشه هنوز چشایی بویایی هم ندارم بعد از۲۰ رکز
من و همسرم ومادرم و برادرم، گرفتیم هنوزم درگیریم، با سر درد وبدن درد شروع شد، با حالت تهوع و اسهال ادامه پیدا کرد، سرفه و تب و لرز و حس چشایی و بویاییمون کاملا از بین رفت و بی اشتهایی شدید داریم هممون
تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃
شوهرخواهرم با آبریزش بینی شروع شد 😣برای اطمینان ماسک بزنه و اتاق جدا بمونه با تهویه مناسب غذا رو جدا بهش بدید بخوره و بعد از دستشویی به کلید و دستگیره و شیر آب الکل اسپری کنید