2777
2789
عنوان

تروخدا هرکی کرونا داشتع بیاد

369 بازدید | 42 پست

سلام.بابام دیروز سردرد و ابریزش بینی داشت

البته امروز بهتره

بچه خواهرمم میگن ی بار صبح بالا اورده و الانم ابریزش و عطسه میکنه.

دارم دیوونه میشم تروخدا هرکی میدونه و کرونا گرفته علایمشو بگع😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائم متفاوت من خودم گوش درد و سنگینی سر و صورت داشتم و کم کم بویایی و چشایی از دست دادم ولی خواهرم استخوان درد کلیه درد بی‌حالی شدید بی اشتهایی و از دست دادن چشایی و بویایی آخر کار هم اسهال 

علائم متفاوت من خودم گوش درد و سنگینی سر و صورت داشتم و کم کم بویایی و چشایی از دست دادم ولی خواهرم ...

خدا کمک کنه به همه.لعنتی هوام سرده نمیدونی کرونایه یا سرما خوردگی😭الان بهتری؟از کجا گرفتی

من علایمم سردرد لرز بدن درد یه روز داشتم بیشترش بی حالی بود کمی هم ریم درگیر شده که دکتر گفت یه ماه طول میکشه  تا خوب بشه هنوز چشایی بویایی هم ندارم بعد از۲۰ رکز

خدایا عاقبتمون رو بخیر کن

والا اسمشو بزرگ كردن من گرفتم ي روزه خوب شدم
دوباره گرفتم ي هفته حس بويايي و چشاييمو اززدست دادم مثله همون انفولانزاي خودمونه
شوهرمم كه خيلي خيلي رعايت ميكرد و دوتا دوتا ماسك ميزد هيچ علايميم نداشت تستش مثبت شد 😂همش دروغه محضه 

من و همسرم ومادرم و برادرم، گرفتیم هنوزم درگیریم، با سر درد وبدن درد شروع شد، با حالت تهوع و اسهال ادامه پیدا کرد، سرفه و تب و لرز و حس چشایی و بویاییمون کاملا از بین رفت و بی اشتهایی شدید داریم هممون

تودنیایی گیر کردیم که هفت میلیارد آدم و چهارده میلیارد چهره وجود داره...🙃🙃🙃
والا اسمشو بزرگ كردن من گرفتم ي روزه خوب شدم دوباره گرفتم ي هفته حس بويايي و چشاييمو اززدست دادم مث ...

هرکی یه جوره میگن.خداروشکر سبک گرفتی😭خیلیا الان وضعشون خرابه