۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میگن سرکه سیب خوبه من دارم میزنم پوستمو روشن کرده البته با اب قاطی میکنم بعدشم حتما مرطوب کننده و یکم ضد افتاب میزنم سفید تخم مرغو خوب هم بزن بزن ب صورتت بعد روش ی لایه دسمال کاغذی بزار خشک شد اروم بکش من چن شبه انجام میدم عالیه فقط نرم کننده بزن حتما بعدش اب زیاد بخور کمتر جوش میزنی کلا
نمیدونم..من پوستم خیلی خشکه ولی بعد اصلاح صورتمو نمیشورم میام خونه و سریع سفیده تخم مرغ میزارم رو پوستم خیلی خوبه اصلا جوش نمیزنه بعدش مرطوب کننده میزنم
۹۹/۹/۹ خونه دار شدم انشاءالله...دوستی که امضامو میخونی واسه خونه دار شدنم یه صلوات مهمونم کن و دعام کن لطفا😊...دعا در حق همدیگه زود برآورده میشه....مطمئنم دعاهای قشنگتون معجزه میکنه واسم....مرسی 😘😘😘
قبل از اینکه بند بزنی صورتتو بشور باآب وصابون وبندم ضدعفونی کن باالکل بهتره و صورتتم قبل بند محلول اریترومایسین بزن توداروخونه هاهست گرون هم نیست جوش نمیزنی وبعد ازاینکه بندزدی اصن صورتتو باآب نشور تاچندساعتی اینکه آب نزنی بعد بند یه آرایشگربه خواهرم گفته بود