2777
2789
عنوان

کیا ادم کم رویی هستند و اضطراب اجتماعی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 39 پست

من فک میکردم خجالتی هستم و کمرو

ولی انگار نیستم

من فقط گاهی تو جمع که مرد توشه روم نمیشه حرف بزنم

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

بچه ها مشکل من چیه 

تو جمعی که مرد توشه نمیتونم حرف بزنم

خجالت میکشم

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد تو منی😭😭😭

نمیدونم این چه مرضیه آخه...هی به خودم میگم تو هم مثل بقیه هستی ولی باز کم میارم و میترسم....حتما حتما پیگیر باش که بهتر بشی و گرنه باید بشینی مثل من حسرت روزهای ازدست رفته رو بخوری...خدای نکرده از درس و کارت میمونی 

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖
منم با مردا مشکل داشتم الان بهترم

چجوری؟؟

نمیدونم این چه مرضیه آخه...هی به خودم میگم تو هم مثل بقیه هستی ولی باز کم میارم و میترسم....حتما حتم ...

منم رو خودم خیلی کار کردم کتاب خوندم ولی نمیدونم چرا خوب نمیشم منم خیلی موقعیت ها رو از دست داوم تو مدرسه خیلی زرنگ بود اما هیچ وقت تو بحث ها لخاطر کم رویم شرکت نمی کردم

دختر ترک
من دانشگاه خیلی اذیتم میکنه نمره ارائه هامو از دست میدم همیشه 

باید خیلی تمرین کنی تا صد درصد مسلط باشی تا مشکلی پیش نیاد

و سعی کنی آروم ارائه بدی

من خودم تند ارائه میدادم چون میخواستم زودتموم بشه

منم رو خودم خیلی کار کردم کتاب خوندم ولی نمیدونم چرا خوب نمیشم منم خیلی موقعیت ها رو از دست داوم تو ...

خیلی بده تو دلت خیلی حرفها داشته باشی ولی قدرت بیانش نباشه....نظر یکی از بچه ها خوب بود...صرف کتاب خوندن فایده نداره...باید بیشتر و بیشتر تو موقعیت استرس زا بریم تا اون کار راحت و راحت تر بشه برامون

ان شالله دل همه پر از آرامش و خوشی باشه💖
باید خیلی تمرین کنی تا صد درصد مسلط باشی تا مشکلی پیش نیاد و سعی کنی آروم ارائه بدی من خودم تند ار ...

متنفدم از ارائه بعضی وقتا میخوتم از دانشگاه انصراف بدم

دختر ترک
خیلی بده تو دلت خیلی حرفها داشته باشی ولی قدرت بیانش نباشه....نظر یکی از بچه ها خوب بود...صرف کتاب خ ...

اره باید تو این جور موقعیت ها قرار بگیری ولی من بهانه جور میکنم که بتونم فرار کنم از این جور جاها

دختر ترک