من خیلی زیاد حتی دکتر هم میرم استرس میگیرم حرف بزنم با منشی😥😥😥😥
عشقا👈لایک نکنید 👉👈حسبی الله🤲🤞دلم یه زندگیو میخواد که مادرم توش از ته دل بخنده ❤ برا حاجت رواییم و رسیدن به خواسته م یه صلوات مهمونم کنید 😍نی نی سایتو دوست دارم 🤗
من یه سری کلاس فن بیان می رفتم؛به منم میگفتن کم رویی و مظلوم!!بعد تمرینی هست باید هردفعه جلوی تعداد آدمهای بیشتری حرف بزنی؛تو اجتماع باشی؛کتاب بخونی که دایره لغاتت زیاد بشه و ذهنت فعال؛و اینکه بدون بقیه هم مثل ما آدم هستن برتر نیستن
من اصلا نمیتونم تلفنی صحبت کنم با هر بوقی که میخوره و نزدیک به صحبت میشه نفسم بند میاد و اضطراب شدیدی میگیرم جلوی بقیم دارم حرف میزنم با تلفن صدام میلزره😔😔😔
من اصلا نمیتونم تلفنی صحبت کنم با هر بوقی که میخوره و نزدیک به صحبت میشه نفسم بند میاد و اضطراب شدید ...
منم تازگیا بهتر شدم
Eil1381 _تبریزقیزیم😊🍓به حکمت خدا دلبسپار تو مورو میبینی خدا پیچش مورو🤗میخوای تغییر کنی یک سال کتاب خوانی جز روتینت باشه اون وقت حسرت روزای بدون مطالعه رو میخوری مهم ترین درسی از زندگی گرفتم هیچی چیزی مهم تر از سلامت روان برای انسان نیست ، بحرانی ترین مسایل و مشکلات که پیش اومد یادت نره چند دیقه ای به تنفس دم و بازدم عمیق بپردازیم که خدایی نکرده دچار نشخوار فکری و افسردگی و به طبع اون پایین اومدن کیفیت زندگی دچار نشیم😍🍉بیاین بخندیم 😊جو سایت از غم و ناراحتی افسردگی خیانت به سمت شادی و خوشحالی و سرزندگی و تعهد سوق بدیم👌😊دارای حس ششم قوی🤪دوست دارم به درجه ای برسم خدا دوسم داشته باشه....خدایا از خودخواهی من حقیر بکاه به خداخواهیم بیفزا😔❤عالم محضر خدااست👌
من اصلا نمیتونم تلفنی صحبت کنم با هر بوقی که میخوره و نزدیک به صحبت میشه نفسم بند میاد و اضطراب شدید ...
چقد تو منی😭😭😭
در 🌸۹۹/۹/۹🌸 کرونا از بین رفته شوهرمم کار پیدا کرده داریمکارای عروسیمونو میکنیم ....۱سالو ۶ماهه عقدم برای درست شدن کار شوهرم یه صلوات بفرستید💖تیکرمم تیکر وقتیه شوهرمو بعد ۱ ماه میخام ببینم
منم همینجورم انقدر ضعیفم که مشکلمو با پیام به طرف میگم،یه شماره ناشناس اگه بزنگه بهم دست وپام مثه چی میلرزه یه عابر بانک که میخوام برم میلرزم حتی بخاطر همین پشت فرمونم نمیتونم بشینم