2777
2789
عنوان

آمپول hmgو آمپولhcg

218 بازدید | 39 پست

سلام من روز۷و۹دوتا آمپولhmgزدم و روز۱۳و۱۴هم دوتاhcg.الان ۱۵روزه از آخرین hcgگذشته و ۲روز تاخیر داشتم ممکنه بیبی چک کاذب باشه؟باید فعلا صبرکنم یا بیبی بزنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم اچ سی جی زده بودم ۴روزانداختم عقب پریود شدم ۱۴روز بعد ازآمپول بیبی نشون میده

من یبار چندماه پیش استفاده کردم همین آمپولارو سر موعد پری شدم.یعنی الان بیبی بزنم مشخصه دیگه؟

اره تاموکسیفن شبی۲تا

به من گفته شبی ۱دونه کلومیفن بخور ازروز۳پری بعد روزام ۱دونه تاموکسیفن روز۴و۵و۶و۷و۸پری آمپول اچ ام جی

ماههای قبلم دارومصرف میکردی؟من ۱بار لترو با کلومیفن خوردم جواب نداد فولی نداشتم

هرچه توخواهی نه آن میشود هرچه خدا خواست همان می شود...
دوستان ببخشید من iui کردم ولی این ماه عفونت کردم یعنی امید بهش نیس؟

به عفونت ربطی نداره عزیزم برای عفونتت رفتی دکتر؟منم تو نوبت آی یو آیم ولی باداروها اصلا فولی ندارم شما چه داروهایی مصرف کردی قبل آی یو آی

به من گفته شبی ۱دونه کلومیفن بخور ازروز۳پری بعد روزام ۱دونه تاموکسیفن روز۴و۵و۶و۷و۸پری آمپول اچ ام جی ...

نه ولی بخاطر تنبلی تخمدانم کلا روزانه نصف یه قرص گلوکوفاژمیخورم.آمپول هم ی‌ بار قبل عیدزدم ولی سرموعد پریود شدم ولی ازماه بعدش کلی کیست به وجود اوومد که دکترم گفت کلومین که باهاش خوردی کیست ساز بوده برا ک دیگه نباید بخوردم

نه ولی بخاطر تنبلی تخمدانم کلا روزانه نصف یه قرص گلوکوفاژمیخورم.آمپول هم ی‌ بار قبل عیدزدم ولی سرموع ...

وای نکنه منم کیست به وجود بیاد خیلی استرس دارم

به عفونت ربطی نداره عزیزم برای عفونتت رفتی دکتر؟منم تو نوبت آی یو آیم ولی باداروها اصلا فولی ندارم ش ...

عزیزم من ی دوره دارو خوردم پلی کیستیک هستم فولی هام بزرگ نمیشود با دارو تازه کیستم شد بعدش ی دوره برا کیستم دارو قرص جلو گیری ۱ ماه خوردم یکم رعایت کردم هر شب با روعن سیاه دونه کیسه اب گرم ۱ ساعت بجز روزای پریودی ماساژ دادم هر روز دمنوش اویشن و زنجفیل و دارچین بجز پریودی خوردم ،نشاسته هم برای ضخامت رحم خوبه ،هویج خوردم ،و دوره سردی و مرغ و تخم مرغ و گوشت خط کشیدم خلاصه رفتم برا کیستم دکترم نگفت خودم سوال کردم گفت ی فولی ۱۸ روز ۱۲ داری برد hcg بزن ب پیشنهاد خودم iui کردم ک با کلی امید الان عفونت گرفتم فک کنم ماله دستگاه iuiبود چون پشتش خونریزی داشتم