2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم... بگید حق با کیه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 96 پست
اومدیم و شوهرش کمک نکرد. باید خودشو بکشه؟، شوهر من کمک نمیکنه و انتظاری ندارم‌ازش. مادرم . چشمم کور ...

نه قطعا نباید خودشو بکشه...ولی اگه قراره یه پدر همکاری نکنه پس بچه نیاره...اونم وظیفه داره...

گاهی آدم کم میاره....

زن که خودش تنهایی بچه دار نشده که...

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ۲ تا بچه کوچیک دارم

هر وقت میریم باغ پدرشوهرم

انقد دنبال بچه هام میدوم دیوونه میشم

از کسیم انتظار ندارم

سری آخر مهمونم داشتن من رفتم تو خونه بچه هارو آروم کردم گفتم اونا راحت شام بخورن

دوبار شوهرم اومد گفت بیام پیشت گفتم‌نه

فقط با این تفاوت که ۲ بار خواهر شوهرم اومد بهم سر زد برامم غذا آورد

حرفت شوهرت درسته شما خیلی الکی هم اعصاب خودت رو خورد کردی هم اونو هیچ وقت انتظار از کسی به کمک کردن در بچه داری و خونه داری اینا نداشته باش به جز همسرت

فقط کارشون زشت بود شام صدات نکردن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
خانماااا لطفا هر موقع حس کردین تنهایی میتونین یه بچه رو بزرگ کنین بعد مادر بشین 😐

والااااا حالا من کار با استارتر ندارم ولی یکسری حتی ویارشون رو از خانواده شوهر طلب دارن و اگه براورده نشه ناراحت میشن و با شوهرشون قهر میکنن

منم همینطورمممم سلاااامممم همفکر و مهربوننن

سلاااام عشقم😍😂

اتفاقا جالبیش اینه همه بچه ها کنار من آرومن...

مادرا با خیال راحت بچه هاشونو ب من میسپرن🤩

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین
بچه منم اذیت‌میکنه بغلم میگیرمش وایمیستم غذامو میخورم. و در حد یه ربع میخوابه و تو همون یه ربع خونه ...

اخه وقتی شوهرت هست مگ مجبوری ی دقه میخای غذا بخوری کوفتت میشه منم بچم اصلا نمیزاره غذا بخورم یا درست کنم میدن شوهرم نگهش داره چیزی ازشون کم نمیشه بخدا اینقد اینطوری نباش دو روز دیگ خدایی نکرده مریض میشی شوهرت عادت میکنه اینطوری حتی بچه رو هم واست نگه نمیداره

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
شوهر شما اصولا اشتباه میکنه کمک نمیکنه کی گفته شما چون مادری وظیفته صفر تا صد کارا بچتو خودت بکنی؟؟؟ ...

والا بلدم نیس کمک کنه مثلا شیر بخاد نمیتونه شیرش بده😀 بعدم اصولا شوهرم همش سرکاره وفتی میاد خوته از خستگی بیهوشه 😀 نامردیه بچه رو بندازم بغلش بگم نگه دار.

تو مهمونی هم خودم نگهش میدارم. چون گریه کنه فقط منو میخواد بغل کسی نمیره

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
نه قطعا نباید خودشو بکشه...ولی اگه قراره یه پدر همکاری نکنه پس بچه نیاره...اونم وظیفه داره... گاهی ...

اخه مرد بیچاره ای ک همش سرکاره . کی وقت داره کمک کنه

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️