2777
2789

اعتیاد داره اما معتاد نیست ....اما از لحاظ مالی معمولی هستیم...می تونم تحملش کنم اما اخلاق نداره و به شدت عصبی هست و فحاشی می کنه و دست بزن داره‌‌‌‌....این عصبی بودنش منو هم روز به روز عصبی تر کرده...خیلی روی تمیزی و نظافت خونه حساس هست مدام غر میزنه اعتماد به نفس بچه ها رو صفر کرده تو سری خور دارن بزرگ میشن...اما خوب جدایی هم از کجا معلوم من همین آزامش رو به دست بیارم....از کجا معلوم عصبی تر نشم و از لحاظ مالی بتونم خودم روتامین کنم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتیاد داره ولی معتاد نیست بعنی چی؟

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

چجوری اعتیاد داره ولی معتاد نیست؟!🧐

همه گویند به امید ظهورش صلوات کاش که این جمعه بگویند به تبریک حضورش صلوات🤲🏻                                         انقلابی هستم☫ عاشق رهبرم💝عاشق ولایت فقیهم😍؛ مشکلی داری؟!😉                                                                      راستی از برف ۱۴۰۱ چند سال میگذره؟!🫠                                با تکه های پیکرمان، با گیسوان دخترمان، می‌خواستید چه کار کنید؟! ما زنده‌ایم مثل امید این چند روزه را بروید به کشتن افتخار کنید!                                                                                                 تازه وارد نیستم تعلیقم کردن آندرستن؟!🤨                            برا حاجت رواییم یه صلوات میفرستی؟!🙃🌱

چی بگم خوبه که الان ارامش دارین

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

منم یکیش رو داشتم بعد ۲۰ سال زندگی خیلی ادم شده ولی باز رگ عصبیش گل کنه همون گوهی میشه که بوده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹