2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم... بگید حق با کیه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1484 بازدید | 96 پست

عزیزم شوهرت درست میگه نمیتونی ازشون انتظار داشته باشی و اگه کاری هم بکنن از شعور و مهربونی و لطفشونه خودتو ناراحت نکن چون انتظار داشتن و اگه براورده نشه بدتر اعصابت خرد میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدیم و شوهرش کمک نکرد. باید خودشو بکشه؟، شوهر من کمک نمیکنه و انتظاری ندارم‌ازش. مادرم . چشمم کور ...

حتی اگ نزاره غذا بخوری کارای خونتو بکنی همینطوری گشنه میمونی  خونتون ب گند کشیده میشه??  

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش
نظری ندارم..بستگی به خود طرف داره من بودم قطعا میومدم کمک...من اصولا غذامو زود میخورم ....همیشششششه ...

منم همینطورمممم سلاااامممم همفکر و مهربوننن

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
بخاطر حرفش خیلی دلم شکست بحثمون شد چون من همیشه با خانوادش خوش رفتارم و خونم بیان حسابی پذیرایی میکن ...

من ک کلا اگه شوهرم نباشه نمیرم خونه مامانش حالا بزار مهمونی هم باشه

منم بچم همینجوره جایی آروم نمیگیره بدون همسرم نمیتونم از پسش بربیام

✍️... دُنیـــایِ خوبیــها گُــذَشـت ...✍️
خانواده ما هم شلوغه اینقد که شیر تو شیر میشه و کسی یادش به کسی نیست شاید عمدی توی کار نبوده

آخه بچه شدید گریه میکرد بقول اون خانم منم توقعم این نبود ک همش بغلش کنن لااقل یبار میومدن میپرسیدن نگا میکردن 

خانماااا لطفا هر موقع حس کردین تنهایی میتونین یه بچه رو بزرگ کنین بعد مادر بشین 😐

چرا؟

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
حتی اگ نزاره غذا بخوری کارای خونتو بکنی همینطوری گشنه میمونی  خونتون ب گند کشیده میشه??   ...

بچه منم اذیت‌میکنه بغلم میگیرمش وایمیستم غذامو میخورم. و در حد یه ربع میخوابه و تو همون یه ربع خونه رو تمیز میکنم.

لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
اومدیم و شوهرش کمک نکرد. باید خودشو بکشه؟، شوهر من کمک نمیکنه و انتظاری ندارم‌ازش. مادرم . چشمم کور ...

شوهر شما اصولا اشتباه میکنه کمک نمیکنه کی گفته شما چون مادری وظیفته صفر تا صد کارا بچتو خودت بکنی؟؟؟همین امثال شما مردا رو پررو کردن والا ک شوهرای ما ۵۰ ۵۰ تو بچه داری کمک میکنن👌

دوتا کاربری قبلیم تعلیق شد برا اعتراض ب تعطیل شدن تاپیک ها🙏

حق با شوهرته 

کسی وطیفه نداره بچه شمارو نگه داره با شوهرت مهمونی برو که اگه شام اینا میخوای بخوری اون نگه داره ولی توقع از دیگران که فکر کنی بیان برات نگه دارن نه 

مخصوصا بچه های لجباز و بداخلاق اصلا بغل کسی نمیمونن و واقعا کسی ام استقبال نمیکنه که نگه داره پسر خودمم اینطوری بود