2777
2789
عنوان

تاحالا تو زندگیتون معجزه دیدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 39 پست
همسایه ما دخترش از طبقه دوم پرت میشه تو باغچه  هرکی میدید میگفت حتما ضربه مغزی شده  اما ...

عمرش ب دنیا بود😍😍😍😍

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
بگو اگر چیزی یادته

سند خونه مون گروءِ یکی بود اون یارو هم فرار کرده بود.دیگه خونمون داشت مصادره میشد.دقیقن روز آخر شوهرم رفت دادگاه با ناامیدی.چون اون یارو دیگه جوابشو نمیداد و نمیومد خودشو معرفی کنه ک سند ازاد شه.لحظه آخر قاضی ب شوهرم گفت برو سندتو ازاد کن. اون لحظه واقعن معجزه رو با چشام دیدم.اگه قاضی حکم مصادره میداد خونمونو از دست میدادیم اونم با خاطر یه حیوون فراری

دلیلی برای استرس وجود نداره   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سند خونه مون گروءِ یکی بود اون یارو هم فرار کرده بود.دیگه خونمون داشت مصادره میشد.دقیقن روز آخر شوهر ...

🤲👍🤩🌷⚘

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
معجزه...معجزه😭😍😍

بازم معجزه دیدم.

من تا سن ۱۸سالگی اصلا به پسر فکر نمیکردم اهل دوستی و کارای مثبت ۱۸و اینا نبودم اصلا.اما بعدش توی یک مراسمی با یه پسر توی فامیل اشنا شدم و رابطه تلفنی شکل گرفت.بعد از یکسال با خانواده داییم رفتم مسافرت منزل یه فامیل مشترک من و اون اقا...وقتی فهمید اونجا هستم خودشو رسوند و شب هم موند.

من و دختر داییم توی اتاق خواب بودیم و من داشتم باهاش چت میکردم.ساعتها چت کردیم و یه لحظه دیدم دیگه جواب نمیده سرمو چرخوندم سمت دیدم بالای سرمه و اومده که‌‌.‌‌...

دخترداییم ساعتها بود خواب بو و هردو میدونستیم خوابش بشدت سنگینه اما باورت نمیشه دقیقا همون لحظه که این اومد بالا سرم دختر داییم شروع کرد به حرف زدن و خندید.انگارذکه کاملا بیداره.اونم یه پا داشت یه پا دیگه قرض کرد و فرااااار.

برای منی که حتی دست یه پسر به دستمم نخورده بود معجزه بود.

چون قرار هم نبود شوهرم بشه.

خداروشکر.

فرداش برا دخترداییم تعریف کردم گفت من تو عمرم یه بارم تو خواب حرف نزدم و بخندم.

بازم معجزه دیدم. من تا سن ۱۸سالگی اصلا به پسر فکر نمیکردم اهل دوستی و کارای مثبت ۱۸و اینا نبودم اصل ...

😍😍😍😍واای چقد جالب

من معتقدم تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته. دوتا مورد الان یادم میاد. یکیش بچگی خودم شاید 5ساله بودم چون فقط خاطره محوی یادمه. دنبال داداش و بچه های همسایه مون دویدم سوار ماشین همسایه بشم. همسایمون حواسش نبود منم میخوام سوار بشم پام سر خورد جوری افتادم که لاستیک ماشین از روی ساق پام رد شد انگار همین الان حسش میکنم. بعدش یادم نیست چطور شد ولی هیچییییم نشد. یادمه خانم همسایه بغلم کرده بود و اسفند دود میکردن. مامانم میگفت همون روز پسربچه پنج ساله یکی دیگه از همسایه ها تصادف کرد و از دنیا رفت. 

یکی هم یادمه رفته بودیم کوه. داداش کوچیکم یه ده سالی داشت از ما جدا شد و توی سراشیبی کوه دوید. یهو کنترلش از دست میده ما از بالا میدیدم چجوری داره می افته توی سنگها.خدا رحم کرد سنگ بزرگی که میتونست دور از جون بلای جونش بشه. نگهش داشت.

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
من معتقدم تا خدا نخواد برگی از درخت نمی افته. دوتا مورد الان یادم میاد. یکیش بچگی خودم شاید 5ساله بو ...

خداروشکر...

اینجاست ک میگن

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای

نبُرَد رگی تا نخواهد خدای😍

بازم معجزه دیدم. من تا سن ۱۸سالگی اصلا به پسر فکر نمیکردم اهل دوستی و کارای مثبت ۱۸و اینا نبودم اصل ...

الان شوهرته؟

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا