2777
2789
عنوان

تاحالا تو زندگیتون معجزه دیدید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 39 پست
همسایمون ۱۶سال بچه دار نشد همه جور دوا دکتری رفته بود...وقتی دیگ ناامید شده بود تصادف کرد..اونروز فه ...

بچشون سالم موند دیگه؟ 

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
همسایمون ۱۶سال بچه دار نشد همه جور دوا دکتری رفته بود...وقتی دیگ ناامید شده بود تصادف کرد..اونروز فه ...

🤲🤲🤲وای...😍خدارو شکررررر

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پسرم  رفته بودیم امامزاده گم شد همه جارو گشتیم دیگه از همه جا نامید شده بودیم یه لحظه از خدا امام رضا خواستم بحق جوادش ضامن پسرم باشه واونو به من برسونه چند دقیقه نگذشت دیدم داره بایه پسر میاد عین معجزه بود برام خداروشکر

شما نینی سایتی مهربون لطفا میشه برای سلامتی خودم وخانواده ام دعا کنید و یه صلوات مهمونم کنی.                           
منم پسرمو خدا دوباره بهم بخشید ..خیلی اتفاق بدی بود...یادمم میفته حالم بد میشه.... یا امام حسین قرب ...

امام حسین...حضرت ابوالفضل هیچ کسو دست خالی بر نمیگردونن🌷⚘⚘🤩

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

منم دیدم و واقعا وقتی ادم همه چی رو به خدا میسپاره بهترینا اتفاق میفته⁦♥️⁩ایمان به شدن یه چیزی بدون ترس یعنی اتفاق افتادن صددرصدی

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد⁦♥️⁩                                                          

من یه بار توی ۵سالگیم با سر رفتم تو شیشه مغازه پدرم و وقتی شیشه شکست من همینجوری با گردن اویزون بودم توی قاب شیشه.قسمت های بالای شیشه که حالا زیرش خالی شده بود مثل گیوتین داشتن میومدن رو گردنم(سرم از تنم جدا میشد)ولی ۵سانتی متر مونده به گردنم کل اون حجم از شیشه بیدلیل خرد و خاکشیر میشن و از اطراف سرم میریزن رو زمین.

حتی یه خراش هم برنداشتم.تمام این صحنه جلوی چشم بابام بود و اون لحظه از حال رفت از ترس.

منم پسرم  رفته بودیم امامزاده گم شد همه جارو گشتیم دیگه از همه جا نامید شده بودیم یه لحظه از خد ...

چ لحظه ایه اون لحظه😍😍😍😍😍😍😍

من یه بار توی ۵سالگیم با سر رفتم تو شیشه مغازه پدرم و وقتی شیشه شکست من همینجوری با گردن اویزون بودم ...

معجزه...معجزه😭😍😍

انشاالله منم میام یه روز تاپیک میزنم بیاین برامنم معجزه شد،امید دارم،خداروشکر

انشالله انشااااالله🤲🤲🤲🤲🤩

منم دیدم و واقعا وقتی ادم همه چی رو به خدا میسپاره بهترینا اتفاق میفته⁦♥️⁩ایمان به شدن یه چیزی بدون ...

دقیقا دقیقا😍😍

همسایه ما دخترش از طبقه دوم پرت میشه تو باغچه 

هرکی میدید میگفت حتما ضربه مغزی شده 

اما خداروشکر فقط دستش یکمی ترک برداشت

خدا رحم کرد❤️

یه دختر 17 ساله که تمام تلاشش اینه که هر ثانیه طرز تفکرشو بهتر کنهساعتی اندیشیدن بهتر از هفتاد سال عبادته... پیامبر اکرم(ص)👌🌺 اجازه ندهید ترس از دست دادن، از هیجان برنده شدن بیشتر باشد... رابرت کیوساکی🌺  اصلاحات نامحسوس و به ظاهر کم اهمیت آمال و آرزو ها را به منصه ظهور می رسانند... دارن هاردی اثر مرکب❤️ #حامی_آدمای_خوب #ترنسکشوال 
منم دیدم و واقعا وقتی ادم همه چی رو به خدا میسپاره بهترینا اتفاق میفته⁦♥️⁩ایمان به شدن یه چیزی بدون ...

وای منم امروز میسپارم بخودش خدا کنه پری شم زود دیگه از استرس دارم میمیرم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♡  
کتف مادر در رفت فقط..بچه هم پسر بود و سالمه الان ۱۲سالشه 

خداروشکر🌺🌸❤️