2777
2789
عنوان

مهریه نمیخوام بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1156 بازدید | 148 پست
اخرش نفهمیدم اعتماد داری یا نداری بدبینی یا خوشبین

من آدم خوشبینی ام در کل
ولی با کسی ک حرف حقو حقوق بزنه با من کلا نمیسازم چون میدونم شخص منفی گرایی هس یا دنبال چشم و هم چشمی ک بخواد کلاس بذاره و اینجور افراد بیشتر چیزارو برای خودشون میخوان
با کسی نمیسازم ک دنبال ازدواج باشم باهاش نه فرد معمولی هرکسی میتونه خواسته های خودشو داشته باشه
مثلا من میگم فقط با جنیفر لوپز ازدواج میکنم کسی حق نداره چیزی بگه چیزیه ک من میخوام ولی حالا جنیفر پا میده ب من ؟ صددرصد نه! از خداشم باشه البته

توی کشورهای جهان اول مرد دستش به زن بخوره حق نداره ار چند کیلومتری زن رد بشه دیگه .

آدما ۶۰ سالشون میشه هم فرصت شغلی براشون هست یا دولت مخارجشون رو به عهده میگیره و تو کوچه نمیمونن

با ی شغل پاره وقت مسکن و خوراکت تامین میشه .

بعد از طلاق اموال نصف میشه و راه در رو نداره که مردا بزنن به نام این و اون

چند همسری ندارن ،صیغه ندارن

حضانت فرزند و شغل و مسکن و طلاق و خروج از کشور منحصرا تحت اختیار مرد نیست

بعد از فوت مرد اموالش به پدر و مادرش نمیرسه

تو جامعه فرصت های شغلی تقریبا برابر با مردا برای زن ها هست

دولت تو نگهداری از نوزادان کمک میکنه و بچه ها که مدرسه میرن همه چیز رو تو مدرسه یاد میگیرند و اموزششون با مادر خانواده نیست و اونم راحت بیرون به شغلش میرسه

آنقدر نگید اونور مهریه نیست و مهریه فروش زنه .هیچ جا مثل ایران و افغانستان و اینجور کشورهای داغون زن انقدر بی اهمیت و مفت نیست .

دفاع کنید ار حقوقتون.هروقت تماااااااام قوانین درست شد اونوقت حرف مفت درباره مهریه بزنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فعلا که شما مردا توقع دارید زن هم کار خونه کنه هم بچه بیاره بزرگ کنه هم بره سرکار پول شو هم خرج زندگ ...

من توقعی ندارم شاید باورت نشه
مخصوصا اینکه خرج بیاره تو خونه
مثلا میگم اگه خواستیم خونه مورد علاقمون رو بخریم و پول کم داشتم خب اونجا خواست کمک کنه ولی من نیازی نمیبینم ب پول خانم
چون خداروشکر تواناییشو دارم بچه هم بیاره ک فقط برای من نیس عشق مادرانه رو میچشه ک صد برابر عشق پدریه
این حرف شما هم یک طرفس ولی خب میپذیریم

من همین قضیه مهریه رو هم توضیح دادم بالا درموردشولی قضیه ارثیه ک میدونم اینه ک من ب عنوان مرد سرپرست ...

من شغلم و کارم مربوط به اجتماع هستش مسایل روز خانواده . پژوهشگرم

و چیزایی که هم تواین تاپیک هم تاپیکهای دیگه بارهاگفتم تو زندگی شخصی خودم خداروهزارمرتبه شکرپیش نیومده و ان شاالله هیچ موقع پیش نیاد.

ولی واقعیت دغدغه منه چون دلم بحال بعضی همجنسای خودم که اطلاعی از حق و حقوقشون ندارن میسوزه! واقعیت تلخ اینه جامعه و قانونهای ما مردسالارانه هست و یجورایی کاری ازدست ماخانمابرنمیاد ولی بعضی خانما که خودشون به ضرر خودشون سوار موج میشن جای تعجب داره!!!!

من شغلم و کارم مربوط به اجتماع هستش مسایل روز خانواده . پژوهشگرمو چیزایی که هم تواین تاپیک هم تاپیکه ...

اینم باز قبول دارم تا حدودی
در کل موفق باشید ولی با ترس زندگی کنید اون ترس صد در صد اتفاق میفته
انشالله هرچی خوبه براتون پیش بیاد

جاده خاکی نزدم حرف حساب جواب نداره...فقط دوست داشتم بابت حرفی که زدین بدونم چندسالته مجردی یامتاهل و ...

به نظرم سن من یا متاهل یا مجرد بودن یا جنسیت من هیچ تاثیری روی حرفی که زدم نداره چون من یه چیز منطقی رو گفتم.

شما خودت همونو واسه خودت فکر کن

هیچوقت حق رو به بقیه نمیدی

آدم ها به شدت به منافع شخصی خودشون فکر میکنن تا کل جامعه

قوانینی که نوشته شدن تا حدودی درستن

اینم باز قبول دارم تا حدودی در کل موفق باشید ولی با ترس زندگی کنید اون ترس صد در صد اتفاق میفته انشا ...

ممنون

دغدغه داشتن یه حسه که ازانسانیت میاد نه اینکه حتماخودت اون مشکل رو باید داشته باشی تابشه دغدغه ت!!! در مورد هرمسئله ای...

بقول همسرم که بشدت ادم منطقی و بادرکیه میگه هرموصوع و مسیله ای پیش میاد فکرکنیم فردا برای پسرمون یا دخترمون پیش بیاد همین نظررو داریم...

حالا یه سوال

حق حضانت بهت دادن... پسفردا خدای نکرده خواستی طاق بگیری اون بچم میبری پیش خودت باهم سختی بکشید؟

مهریه همین 14 تاش رو بزور میدن تو میخوای همونم نگیری؟

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند