2777
2789
عنوان

دوستانی ک پزشکی خوندن

422 بازدید | 33 پست

سلام. دوستان میشه یکم از روش مطالعه تون بگید؟ ممنون میشم. اینکه روزی چند ساعت درس میخوندین؟ با برنامه ی ازمونا پیش میرفتید؟ هر روز میخوندید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه علاقه داری به پزشکی که هیچ ولی اگه به خاطر شغلش میگی من تحقیق کردم

خود دکترا میگن همین الانشم اشباع شده و۷سال باید بخونی برای عمومی تازه اگه درامدی باشه تو تخصص هست .۱۱سال از عمرت میره و اون موقع هم معلوم نیست وضعیت این رشته ها چه طور

لطفا یه صلوات برای حاجتم بفرستید💖
چرا عزیزم. تونستم پذیرش بگیرم برای البرتا و لندن ولی خانواده ام موافق نیستن

😐😐😐 اگه میرفتی واقعا خودتو نجات میدادی.وگرنه اینجا اینده ای نداره .خود دکترام دارن مهاجرت میکنن. 

😐😐😐 اگه میرفتی واقعا خودتو نجات میدادی.وگرنه اینجا اینده ای نداره .خود دکترام دارن مهاجرت میکنن.& ...

منم عصبانی شدم ب بابام گفتم میمونم ولی مثل یه مهندس معمولی ب زندگی کارمند طوری ادامه میدم و برای هدفامم هیچ تلاششی نمیکنم. 

جدی میگی؟ 

عزیزم من خودم دکتر نیستم که .اینارو دکترها بهم گفتن هرچند که مردم از دور میبینن و میگن مریضی ها همیشه هستن و... ولی حالا اینا به کنار شما فرض کن هرسال دارن چقدر ورودی پزشکی میگیرن!حالا علاوه براین از خارج هم دانشجوی پزشکی وارد میکنن .خب مگه چقدر پزشک میخوایم! بعد نمیدونم چقدر درامد مدنظرته ولی میگن این پزشکایی که درامد بالا دارن قدیمیا هستن که معروف شدن و... شما خودتون از دکتر هاهم سوال کنید ولی به من اینازرو گفتن .الان تو شهر ما پر تخصص .شما شهرخودتم نگاه کن

ولی اگه علاقه داری حتما برو دنبال علاقت .من خودم حتی اگه تو این رشته ها فقیری هم باشه بازم بهشون علا ...

من حس همنوع دوستیشو دوس دارم. کمک ب همنوع خیلی جذاب ب نظر میاد