2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد پرتم کنه پایین 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 45 پست
من جای تو بودم بیدارش می کردم  چطوری می تونید تختتون رو با یکی دیگه شریک شین  من جای شما ...

خودشم میگ بیدارم کن .. ولی خب اگ نزدیک تر اومد دیگ بیدارش میکنم 

اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تورا میبینم به تو میگفتم “دوستت دارم “ و نمیپدانشتم که تو خود این را میدانی همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما بدهد کسانی را که دوست داری کنار خودت داشته باش و به آنها بگو که چقدر دوستشان داری بگو که چقدر برایت مهم هستند بگو که وجودشان برایت نیاز است مراقبشان باش چون شاید فردایی نباشد برای جبران گفته هایی که یک روز از گفتنشان گذشتی ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط عکس عزیزم تا راهنمایت کنیم    

همین الان برگشت رو جاش آخیش

اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تورا میبینم به تو میگفتم “دوستت دارم “ و نمیپدانشتم که تو خود این را میدانی همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما بدهد کسانی را که دوست داری کنار خودت داشته باش و به آنها بگو که چقدر دوستشان داری بگو که چقدر برایت مهم هستند بگو که وجودشان برایت نیاز است مراقبشان باش چون شاید فردایی نباشد برای جبران گفته هایی که یک روز از گفتنشان گذشتی ! 
مجردی دخترم؟ همینجوریه ک نمیدونی زندون دستاش یعنی چی😂😂😂

آره 😁😁😁😁😁

فقط منم و تخت گرم و نرمم

😁😁😁😁😁😁😁😁

هیچکسم نیست از تخت پرتم کنه پایین 

دلتون بسوزههههههه🤣🤣🤣🤣

یک روز بر گونه ی این مملکت یک بوسه، و بالای سرش یک یادداشت میگذارم و می روم؛ "آنچنان زیبا خوابیده ای که دلم نیامد بیدارت کنم..."🍂دوستان گلی که مبتلا به بیماری سرطان هستن در مورد مراقبت های بعد از شیمی درمانی نیاز به کمک دارن می تونن از من بپرسن تا جایی که بتونم با تجربه های شخصی خودم پاسخ می دم...من و دیگه تو تاپیک های دورهمی تگ نکنید با تچکر... 
یجوری خوابیده ک میشه رفت رو جاش ن میشه موند رو جام  بدنش نزدیک منه پاهاش رو پاهامه سرش اونور ر ...

پس پاشوبروتوهال بخواب اگه اونجارم نگرفته.شوهرت مث من میخوابه بعضی صبحا یه جوری توپتوپیچیده شدم ازنفس تنگی بیدارمیشم😑ازروشوهرمم قل میخورم میرم 

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
خب خداروشکر به خیر گذشت بریم نفربعدی مشکلش حل کنیم بچه ها حمله    

🤣🤣🤣🤣🤣

پس پاشوبروتوهال بخواب اگه اونجارم نگرفته.شوهرت مث من میخوابه بعضی صبحا یه جوری توپتوپیچیده شدم ازنفس ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 وای من خ مظلومم و مظلومانه هم میخوابم همون جا ک خوابم میبره همونجا هم پا میشم 

@dokhi_delshekaste  

چی گفتی عزیزم؟اونجا ترکید نشد بخونم

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
😂😂😂😂لنتی  دلم زندون دستاشو خواس😂😂😂😂😂

بگذریم از شب تا حالا ک خوابیده کنارم هی دارم میزنم بدبختو،بخدا خفم کرد ،الانم سرشو گذاشته کنار دو تا پاهاشو انداخته رو کمرم ،اصلا مکافاتیه منو با متکا اشتبا گرفته ، گاهی شبا کامل می افته رو من😐😐😐 دلت نخواد نخواد

لبخند بزن، یه کوچولو،،، هر چقدرم مشکل داشته باشی بازم زندگی ادامه داره،،، تنها کار بیخیال بودنه پس 
بگذریم از شب تا حالا ک خوابیده کنارم هی دارم میزنم بدبختو،بخدا خفم کرد ،الانم سرشو گذاشته کنار دو تا ...

برا همینم هس دوس ندارم کسی پیشم بخوابه 😑 

وقتایی که مامانم میاد خونه ما میخواد پیشم بحوابه میگم نه اخه خوابم نمیبره نمیتونم تحمل کنم کسه دیگرو پیشم 

@dokhi_delshekaste     چی گفتی عزیزم؟اونجا ترکید نشد بخونم

نوشتم گزارش بزنین بترکه

مردم اغلب می‌گویند انگیزه‌ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه می‌شود روزانه دوش بگیرید.
برا همینم هس دوس ندارم کسی پیشم بخوابه 😑  وقتایی که مامانم میاد خونه ما میخواد پیشم بحوابه می ...

مامانت میاد خونتون؟ مگه خونتون جداس

لبخند بزن، یه کوچولو،،، هر چقدرم مشکل داشته باشی بازم زندگی ادامه داره،،، تنها کار بیخیال بودنه پس