2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

افتضاااح هیچوقت این اشتباهو نکنین نگین مث مامانمه فلان سره اینطور زندگی کردن توبه جا ده دفه زندگیم ازهم پاشیده ن خانوادم میان خونم نه من درست میتونم برم خیلی بده عین اسیریه

و عشق یک بیماری بدخیم روحی بود...

بودم

مزایاشو بگم که بنده خداا همییییشه کمک حالم بود ، مهمون داشتم دانشجو بودم نمیزاشت فشاری بهم بیاد ، خیلی کمکم میکرد و هوامو داشت 

عیبش هم این بود که در کنار کمکش حق دخالت به خودش میداد😊

البته الان ازشون دورم و میونمون کلا شکر آب شد و یک ساله ندیدمش ، اما دوری و دوستی بهترین چیزه 

دوباره میاد روزی که از ته دل بخندی😉🌸💓          

برای من مزایا نداره.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

3ساله طبقه پایینم، فقط خوبیاشونو دیدم خدا 120 سال عمر با عزت بهشون بده

یکم تعریف کن چجورین؟

میرین میاین نمیپرسن کجا؟

روزی چند دفعه سر زده نمیان خونت؟

توقع ندارن شما هر روز  و هر شب برین اونجا؟