2777
2789

من خودم اين توفيق نصيبم نشده..😜😜😜

اما اطرافيانم كه تجربشون رو داشتن،يكي كه مادرشوهرش واقعا خوب بوده،مادرشوهره عاصي بود كه اينا كلا وعده غذايي اونجان،هيجي براي خونشون نميخرن دائما از خونه اينا ميبرن،،بجه هاشون رو ميزارن و ميرن ..خود عروسه هم شاكي بود كع اينجا مونديم پيشرفت مالي نكرديم چون همش خيالمون راحت بود همه چي هست ديگه..

كلا به نظرم خوب نيست

💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشکل خاصی ندارم، ولی زیاد میخوان به آدم محبت کنن 😁 برنامه‌ی زندگی آدم گاهی به هم می‌خوره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من مشکل خاصی ندارم، ولی زیاد میخوان به آدم محبت کنن 😁 برنامه‌ی زندگی آدم گاهی به هم می‌خوره

انتظار دارن هرروزبرید اونجا سر بزنید؟فضولی نباشه راهتون (در ورودی)جداست یا باهمه

من.طبقه بالام بااینکه مهربونه ودخالت کن نیست اماهرروزمیادخونم بیشترم صبح هاوپسرمم باخودش میبره یاپسرم پشتش گریع میکنه عصابم خوردمیشه بااین ک هربارمیادیه چیزی میوه یامرغی چیزی میاره امادیگ روعصابمه اخه لعنتی هرروززززز چرااااا دیگ تصمیم گرفتم چندباریه میادمیگم میخوام بخوابم بازم میادمیشینه بالاسرم🤔🤔

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶
یکم تعریف کن چجورین؟ میرین میاین نمیپرسن کجا؟ روزی چند دفعه سر زده نمیان خونت؟ توقع ندارن شما هر ...

نه تا الان نپرسیدن کجا میریم ، به هیچ وجه ، من خودم عادت کردم روزی نیم ساعت یا یک ساعت برم بالا، اگه یه روز نرم مادرشوهرم میاد پایین در میزنه خودم درو براش باز میکنم وگرنه داخل نمیاد ، نه توقع نداره فقط دوست دارن بچه هاش زندگیشون خوب باشه همین

انتظار دارن هرروزبرید اونجا سر بزنید؟فضولی نباشه راهتون (در ورودی)جداست یا باهمه

بببین ما تو یه ساختمون ۴ طبقه هستیم، واحدهای آپارتمانیه، وارد پارکینگ که میشی را‌ه‌پله به تمام طبقات میره. هر روز نه، ولی عاشق اینن که زیاد ما شام و ناهار بریم پیششون، یه کمم حق دارن ها، تنهان

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

من کلیده ورودی پایینوداره میادیهودرپذیرایی ومیزنه بهونشم کرده بارداریم وسختی پله😔واینکه ازمهمون وکارام خبرداره گرچه تامیتونم پنهان میکنم خوشم نمیادکسی ازکارم باخبرشه

تواول خودت مهمی قول بده قوی باشی😶
بببین ما تو یه ساختمون ۴ طبقه هستیم، واحدهای آپارتمانیه، وارد پارکینگ که میشی را‌ه‌پله به تمام طبقات ...

پس راحتی منم راهم جداس ولی تو ی ساختمونیم 

اره خب بعضی جاها اوناام حق دارن  همیشه حق با عروس نیس(خودم عروسم)