2777
2789
پس راحتی منم راهم جداس ولی تو ی ساختمونیم  اره خب بعضی جاها اوناام حق دارن  همیشه حق با ع ...

ولی با اینکه مشکل خاصی ندارم، بازم قدیمیا راست گفتن دوری و دوستی بهتره

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
من کلیده ورودی پایینوداره میادیهودرپذیرایی ومیزنه بهونشم کرده بارداریم وسختی پله😔واینکه ازمهمون وکا ...

میدونم چی میگی ولی از اجاره خونه دادن خیلی بهتره مستاجری سختههه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم پرستار هستند. وقتی بچه دار شدند به پیشنهاد مادر همسرشون منزلشون رو اجاره دادند و طبقه پایین منزل پدر همسرشون ساکن شدند. چون هم خودشون و هم همسرشون روزهایی از هفته رو شیفت شب می رفتند فرزندشون رو پیش مادر همسرشون می گذاشتند و البته وقتی شب کار بودند برای روز بعد مادر همسرشون وعده غذایی ظهر رو هم آماده می کردند. همیشه از حمایت مادر همسرشون که کمک کردند تا کارشون رو حفظ کنند راضی هستند.در نهایت بستگی به روابط و فرهنگ معاشرت طرفین داره. اگر نتونن حریم خصوصی رو درست حفظ کنند حتما به مشکل بر می خورند

مزایا تو نگهداری دخترم خیلی  کمک کردن و میکنن البته خواهرشوهرم کمکمه مادرشوهرم سنش بالاس از پسش برنمیاد

معایبش اینه که از همه چی باخبر میشن چیزی نمیتونی مخفی کنی و  همیشه باید در خدمتشون باشی مخصوصا اگه تک پسرم باشی مثل شوهر من

ما ۶ ساله تو یه ساختمونیم رابطمون خوبه یعنی نه مادرشوهرم اهل دخالته نه من تو کاراشون دخالت میکنم

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
ولی با اینکه مشکل خاصی ندارم، بازم قدیمیا راست گفتن دوری و دوستی بهتره

قدیمیا کاملا راس میگن ولی متاسفانه اجاره خونه ها خیلیییی بالاست الان مجبوریم بریم طبقه بالا یا پایینشون😑

مادر شوهر هیچ وقت مادر آدم نمیشه  من روزای سختی تجربه کردم مادرش که بود زندگیم ای میشد کنار اومد اما خاهر شوهرم اومده تو ساختمون شده بلای جون ....جونم واست بگه من هر جور دو دوتا میکنم اگر اینجا با اینا نبودم از همه لحاظ برد کرده بودم خدا روزی رسونه چه با مادر شوهر چه بدون اینا ....میدونی اگر دخترش نبود یه جای امیدی بود اما الان نه 

خدا کنه روزایی که من دیدم هیچ کس نبینه

خدای من به خاطر همه چیزهای خوبی که بهم دادی شکر ،شکر ،شکر.دوستت دارم خدا ،همیشه بامن باش.
قدیمیا کاملا راس میگن ولی متاسفانه اجاره خونه ها خیلیییی بالاست الان مجبوریم بریم طبقه بالا یا پایین ...

راست میگی اجاره خونه‌ها خیلیییی بالا رفته. اگر آدمای منطقی باشن و همسرت بتونه تعادل برقرار کنه مشکلی پیش نمیاد

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

ببین عزیزم به حرف این کسایی که میگن معایبه کلا توجه نکن اینا جایی نبوده برن وگرنه باکله میرفتن یاقدیمی ترن با اجاره نشینیم تونستن خونه بگیرن الان دیگه نمیشه

کمترین مزایاش همین اجاره ندادنشه اگه باخونواده بافرهنگی وصلت کرده باشی عمراا دخالت کنن یا رفتوامدتو چک کنن

من صمیمی ترین دوستم بود تو ساختمون مادرشوهرش

ببین یه چشمش اشک بود یه چشمش خون

در حدی ک داشتن طلاق میگرفتن ولی دیگه از اون خونه رفتن(با دعواااا)روحیه دوستم حساس بود مثلا تعریف میکرد مادرشوهرش میگفت:دیشب شام خونه نبودین چقد غذا بیرون میخورین؟یا هر وقت دختراش میومدن نوه هاشو میفرستاد خونه دوستم اونم اسیر شده بود خلاصهههه حیلی سختی کشیدددددد واقعا اذیت شد بنظر منم ادم اجاره بشینه بهتره تا اینجوری عذاب بکشه اول زندگی

ببین عزیزم به حرف این کسایی که میگن معایبه کلا توجه نکن اینا جایی نبوده برن وگرنه باکله میرفتن یاقدی ...

من اتفاقا مادرشوهرم اینا یه واحد خیلی تمیز و شیک پیشنهاد کردن بهم ب شوهرم گفتم ببین من حاظرم تا اخر عمرم اجاره بدم ولی اول زندگی مستقل باشم اونم از نوع کاملش،بنظرم انگشت شمارن خانواده ای ک مادرشوهر اهل دخالت نباشن البته بازم بستگی ب روحیات دخترا داره من ک مستقل شدن خیلی برام مهمه

من اتفاقا مادرشوهرم اینا یه واحد خیلی تمیز و شیک پیشنهاد کردن بهم ب شوهرم گفتم ببین من حاظرم تا اخر ...

خب شما حتما همسرتون درامدش خوبه من شوهرم سرجمع هفت تومن درامد داره اونم دوتومنش بره اجاره دوتومن قبض چیزی نمیمونه

البته من میدونم با کیا وصلت کردم خداروشکر اصلا دخالت نمیکنن بامن مثله دخترشونن

خب شما حتما همسرتون درامدش خوبه من شوهرم سرجمع هفت تومن درامد داره اونم دوتومنش بره اجاره دوتومن قبض ...

در امد شوهر منم متوسطه ولی من ترجیجم اینه مستقل باشم دیگه شما هم نظرتون اینه ک ادم اجاره نده و هرکی یه نظری داره

من اتفاقا مادرشوهرم اینا یه واحد خیلی تمیز و شیک پیشنهاد کردن بهم ب شوهرم گفتم ببین من حاظرم تا اخر ...

بهترین کارو کردی

واقعا مستقل بودن تو زندگی  به همه چی میارزه من حتی میگم ادم بالای خونه مادر خودشم نره بهتره

ولی خدا خواسته خودم الان بعده ۵ سال مستقل بودن دارم میرم تو ساختمون مادر شوهرم😓