2777
2789
عنوان

خاطره طنز و سوتی در جمع فامیل😀

| مشاهده متن کامل بحث + 26315 بازدید | 72 پست
بابابزرگم مریض بود بیچاره،خونه داییم بود،ما رفتیم عبادتش مامانم اینا تا دیدنش ناراحت شدن و گریه کردن ...

😂😂😂😂😂

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابابزرگم مریض بود بیچاره،خونه داییم بود،ما رفتیم عبادتش مامانم اینا تا دیدنش ناراحت شدن و گریه کردن ...

فقط عبادت 😂😂😂😂👍👍

گاهی (نه!)  همیشه  شادترین غمگین جهانم:).        https://t.me/+gQy_zMZHRK4yNzE0.         

داییای بابام بعده یه مدت طولانی اومدن خونمون دومادشونم باهاشون بود.منم ک عاشقشونم ذوق زده شدم رفتم ه ...

ای وای 😂😀

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...
تو جمع که نبود.... ولی یبار تلفنمون زنگ خورد. کنار تلوزیون بود. همون لحظه که گوشی برداشتم یه دعای دا ...

مامان دوستم هم داشته توحیاط صلوات میفرستاده با تسبیح ک یکی درمیزنه.دروبازمیکنه میگه الهم صلی علی محمد وال محمد

دردم از یار است و درمان نیز هم

بله بله یادم اومد... دوبار تاحالا  دوتا بنده خدایی رفتن دسشویی درم قفل نکردن هیچی هم مشخص نبود ک کسی داخله یا نه و من درو باز کردم.... البته خوشبختانه فقط کله یارو رویت شد😌😌😌😥😥

🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄🙄

من فقط یه بار یادمه خونه خالنم بودیم رفتم تو حیاط یار فضولیم گل کرد خواستم از پنجره اتاق پسرخالمو نگاه کنم یه دونه اجر دقیقا زیر پنجره بود پامو گذاشتم روش رفتم بالا یهو چشم تو چشم شدم باهاش اون لحظه میخواستم اب بشم ولی حالا اصلا برام مهم نیست من بچه بودم خودش از همه بدتره همین الانشم 😅

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
پسرم سه سالش بود حدودا و شب یهو برقا میرن و همه جا تاریک شد پسرم داد میزدو گریه میکرد و میگفت چرا چش ...

عزیزم چه شیرین زبونه سلامت باشه😃😊

یه بار مهمونی رفته بودم خونه داداشم خونه سازمانی بود رنگ سر شیراش جابه جا بود یعنی رنگ قرمزش مال اب سرد بود رنگ ابیش مال اب گرم بود خداشاهده  رفتم دسشویی من دوست ندارم با اب گرم خودمو بشورم اب سردو مثلا باز کرد و چند دقیقه گرفتم که خوب سرد بشه وقتی گرفتم به خودم چشتون روز بد نبینه به صورت اتومات اومدم بالا و چشام باز شده بو د ومیپریدم بالا پایین  تو اون وسط شیلنگم از دستم ول شد و عمودی افقی زد خیسم کرد اومدم بیرون با رنگ و روی زردچوبه ای بعد میدم هرکی میره دسشویی میاد بیرون رنگش زرده  بعد مدتها فهمیدم همه قربانی شدن طفلیا