2777
2789

بچه ها هدف اصلی خودم وخانوادم فرهنگیان هست 

حالا خانوادم میگن فقط فرهنگیان بزن و اگر درنیومدم بمونم برای سال بعد 

اینم بگم که سال اولم/:

از یه طرف نمیدونم بعد فرهنگیان رشته هایی مثل پرستاری واتاق عمل شهرستانهای نزدیک رو بزنم یا 

نه 

واقعا نمیدونم این رشته ها تا ۶ سال دیگه که درسم تموم شد کارش حتمی یا نه

حالا خانوادم میگن اگر سال بعد رتبم بهتر نشد نهایت پرستاری ازاد بزنم 

که من دلم نمیخواد هزینه زیادی برای خانوادم بشه 

حالا موندم

فقط فرهنگیان /:

یا

بعدش این رشته ها هم برنم/:

لطفا کمکم کنید

جز پناه تو در پی چیز دیگری باشم ؟؟!!!!!                      لینک چالش حرف ناشناس 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/845725         

فرهنگیان و بزن بعدش رشته های دیگه هم بزن پرستاری هم بزن 

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگی من افتاد🌸🌸        اینکه من جواب بیشعوری های تو رو نمیدم ..... از شعور منه ..... پس تو هم لطف کن بیشعوری هاتو به رخ نکش......😏😏                      تو بگو طلاست از چشم بیوفته قاطی اشغالاست 🙃.              باید رو سر در نی نی سایت زد  تسبیح وارد شوید 📿📿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 20 تا انتخاب رشته اولی پزشکی بزن بعد فرهنگیان بعد بقیه رشته ها... پشت کنکور موندن خیلی سخته...پرستاری و اینا هیچ وقت اشباه نمیشن

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
چرا؟

میگم قانونش هست همیشه میگن 20 تا انتخاب اولی رو از 150 تا چیزایی بزنید ک مطمئن هستین قبول نمیشین... دوستم رفت مشاور براش 17 تا انتخاب کرد گفت صد درصد پرستاری قبولی نتایج اومد هیچی قبول نشده بود... این تجربه خودمه... 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

تموم ترس خانودم برا اینه که کلی هزینه رفت وامد و حالا اگه خابگاه ندن اجاره اتاق و ‌...به علاوه دوری 

که خوارام تحمل کردن ولی متاسفانه نتوستن کار خوبی پیدا کنن با این‌ه رشتشون بد نبود 

به نظرتون ارزش داره شخرستان برم؟

جز پناه تو در پی چیز دیگری باشم ؟؟!!!!!                      لینک چالش حرف ناشناس 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/845725