2777
2789
عنوان

خانومای متاهل😂 میشه بیاین

151 بازدید | 11 پست

من دو روز دیگه عروسیمه برای رابطه ی کامل خیلییی استرس میگیرم بدنم منقبض میشه پاهام غیر ارادی اجازه ی پیش روی نمیده خیلیی اذیتم همسرمم خیلی اذیته راه حلی میدین و میشه بگین چی لازمه و چه کارای بکنم 

م..عاشقه ی طولانی 

و استفاده از لوب..ریکانت 

و آروم آروم پیش رفتن 

استرست رو کم کن 

آروم باش 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دومی چیه

رو..ان کننده

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

قبلش خوووووب معاشقه کنینبعدشم اصلا چیزه خاصی نیس الکیه ترست

منظورت از چیز خاصی نیست چیه؟ 

منم خیلی میترسم و استرس دارم..