2777
2789

چقد هزینه باید کنم فعلاک هیچی نخریدم فقط دارم تحقیق میکنم چی بگیرم دیگ گیج شدم با این گرونی قیمت امروز با فردا کلی تفاوته

(راجب مارکا خیلی کیفت برام مهمه)تو لوازم برقیا چع مارکی بگیرم؟

میخام چرخ گوشت.تستر.ابمیوه گیر.اسیاب برقی.مخلوط کن.پلوپز.غذاساز.چای ساز.اتو.جاروبرقی. همزن برقی چرخ خیاطی سماور گازی زودپز گازی .اینارو چه مارکی بگیرم

(چیزایی ک گرفتم یخچال دوقلو الکترواستیل.تلویزیون شهاب.گاز شیشه ایmurano.ماشین لباسشویی پاکشوما اینارو همسرم خریده)اینه شمعدون بگیرم یا کنسول خونمم کوچیکه.

ممنون ♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چقدر میشه 

اما یه لیست دقیق و خیلی خوب بنویس

ما یکی از اقواممون برای خرید جهیزیه ش همهههه چیز رو نوشته بود روی کاغذ

🖤 𝒀𝒐𝒖 𝒅𝒐𝒏'𝒕 𝒌𝒏𝒐𝒘 𝒘𝒉𝒂𝒕 𝒚𝒐𝒖'𝒗𝒆 𝒈𝒐𝒕 𝒕𝒊𝒍𝒍 𝒊𝒕'𝒔 𝒈𝒐𝒏𝒆 🖤

بچه ها دیگه پیاز داغشو زیاد نکنین ۵۰۰و ۷۰۰😕

با ۲۰۰تومن میشه یه چیز ابرومند گرفت

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

با این اوضاع اگه مارک عالی بخوای ۴۰۰-۵۰۰

مارک متوسط بخوای ۱۵۰-۲۰۰

خیلی بخوای صرفه جویی کنی و از خیلی چیزای برقی بزنی و مفید مختصرش کنی حدود ۷۰-۸۰

( اینایی که گفتم همه چی هست کاری ندارم چی رو کی گرفته)

حالا بگو بودجه ات به کدوم میخوره کمکت کنم

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹