2777
2789
عنوان

بنظرتون یه جهیزیه ابرومند چقد هزینه داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مختصرومفید میخام نمیتونم با این وضع 

خب حق داری

یه فرش کوچیک ۶ متری بخر ( میتونی بری شهر فرش یا آقای فرش شرایط اقساطی دارن خوبم هست همه برندا رو دارن ولی چیز خوبی میتونی بخری در حد ۲/۵-۳ تومن)

مبل یه ست راحتی بخر برو چهاردانگه هم کیفیتش بالاتره هم چون کارگاهی هستن خیلی مناسبتره از یافت آباد و دلاوران ( با ۷-۸ تومن میتونی یه ست خوب ۷ نفره برداری)

ناهارخوری اصلا به دردت نمیخوره ( اگه شوهرت مثل شوهر من عاشق سفره اس، چون من ۶ نفره دارم و اصلا استفاده نمیشه واسه مهمونی هم کوچیکه، پس بیخودی و جاگیره)

برقی ها رو اگه مارک خوب قیمت مناسب میخوای فلر بخر ( آبمیوه گیری اصلا به کار نمیاد چون انقد میوه گرونه دلت نمیاد استفاده کنی، یه آب هویج اونم بیرون کاهی میرین هم فاله هم تماشا، سرخ کن فراموش کن هم روغن زیاد میبره هم کی میشوره هر روز ، بدون روغنش هم انقد گرونه اصلا نمیصرفه، ما که استفاده نمیکنیم. چرخ گوشت استفاده ات نمیشه چون گوشت چرخ کرده رو میشه به راحتی بیرون تهیه کرد، آبلیمو هم تا دلت بخواد مغازه هست جلوت آبمیوه میگیرن، یه مخلوط کن خوب بخر فلر فک کنم الان ۱/۵ اینطوراست ولی عالیه

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
خب میشه کمک کنی کدومارو بخرم ک همه کاره باشه چیزایه اضافه ام نخرم مثل چای ساز و غیر...

تو دیجی کالا سرچ کن ماشین اشپزخانه ببین مدل هاش چندکاره س خوبیش اینه دیگه جا زیاد نمیگیره مال من بوش واقعا راضیم 

خودتو تو خونه ت تصور کن ببین از چه ها استفاده میکنی الان خونه مامانی کدوم پر کاربرد تر

باور کن بالای ۵۰درصد جهاز استفاده نمیشه.. 

من ست چاقو نخریدم همه گفتن بخر اخه من کارد به اون بزرگی ساطوز میخوام چکار ...دوتا خریدم‌یکی بزرگ‌یکی کوچیک 

قاشق و چنگال با جعیه و ساک نخریدم کامل گرفتم ولی بدون جعیه 

به نظر من‌لیست بگیر و نظرات بقیه بگیر ببین کدوم از لیست بخری یا حذف کنی

49اینچ 8میلیون 

ای وای دیگه ایرانیاهم اینقدرگرون شدن خدابه دادبرسه😔ان شاءالله خدابه دادتون برسه وکمک کنه نگران نباش جهیزیه روخداخیلز کمک میکنه یکم اذیت میشی ولی جورمیشه 

الان بقیشم میگم

خب ادامه برقی ها

فلر یه گوشکوب برقی داره که هم همزن داره هم خورد کن داره هم گوشکوب برقی داره خلاصه خودش یه غذاساز کامله هم رنده برقی داره فک کنم حدود ۲/۳۰۰ اینا باشه الان. یه چای ساز بردار 

اگه خیلی علاقه داری به مایکوفر میتونی اونم با ۹-۱۰ تومن بگیری که تکمیل بشی، بقیه برقی ها بجز جاروبرقی که همون فلر باید ۵ تومنی باشه و یه اتو ۱ تومن دیگه اصلا کاربردی نداره و سال به دوازده ماه روشن نمیشه

زودپز هم اگه پولی اضافه اومد حتما برقی بردار که خیلی راحت تره اگه نه فدای سرت

ظروف

یه سر بزن چینی زرین به نظر من باکیفیت ترین و سبک ترین و زیباترین ظروف چینی رو تو ایرانیا داره، برای اینکه اضافه خرید نکنی بجای اینکه یه سرویس کامل ۱۲ نفره برداری که کلی چیز اضافه داره، دو دست ۶ نفره پذیرایی بردار که میشه ۱۲ نفره بدون جزئیات الکی

[QUOTE=156919544]اصفهانی ها اگر جهاز آنچنانی میدن چهار برابرش خانواده داماد رو ..... ما یه عروسی اصف ...

والا این عروسی که من میگم هنوز عقد بود و سرویس عروسیش رو نخریده بودن. یه سرویس واسه جشن عقد گرفت 150 گرم. و هر عید هم جواهرات سفارش میداد . خانودده داماد هم واقعا وضعشون خوب بود ولی دیگه کم اوردن. چون وقتی داماد میخواست به کمک پدرش خونه بخره پدر عروس گفته بود ما رسم داریم خونه رو کامل به نام دخترمون بزنید وگرنه من اجازه  عروسی نمیدم و طلاق... آقا داماد هم طلاق داد راحت شد چی بود والا. 500 جهاز میدن 5 میلیارد خرج رو دستت میگذارن.

سرویس خواب یادم‌ رفت اونم همون چهاردانگه داره با قیمتای عالی 

تشک هم رویال خوبه و مناسب

سعی کن ظروف کم و کاربردی بخری

الان دیگه با این گرونی زیاد مهمونی نمیرن

سرویس قاشق چنگال هم ساده بردار

یه دست ۶ نفره هم دم دستی

یه روتختی اسپرت بگیر که اون ساتن خوشگل گرونا اصلا کاربردی نیست

تازه معمولی بخری دوسال یبار میتونی عوضش کنی

همین دیگه

موفق باشی