2777
2789
عنوان

بچم تكون نميخوره

247 بازدید | 31 پست

ديشب حالم بد بود وسرم زدم

قبلش دعواي خيلي بدي شدم كه يك ساعت گريه ميكردم و خيلي حال بدي داشتم 

از بعدش اصلا بچم تكون نميخوره

هفته ١٩ هستم

شوهرم رفته سر كار تا اخر هفته نمياد اومدم خونه مامانم نميتونم بگم چي شده ديشب 

نميدونم به چه بهانه اي برم چك كنم قلبشو

🐣

یه لیوان اب قند بخور ببین حرکت کنه شاید

عاقا ،خانوم ،عزیزجان،لطفا اینقدر به آرمی های سایت انرژی منفی ندید کلا به کیپاپرا کیدرامرا و کلا کره دوستان سایت نظر مخالفتون رو با عتاب تمام ابراز نکنید به خدا این علاقشون باعث ب قهقرا رفتنشون نمیشه والا بخدا منم کی پاپ رو دنبال میکنم یه نمه آرمی هم هستم اگر فرصتش پیش بیاد کی دراما هم تماشا میکنم هنوز به انحطاط و پستی نرفتم بچه هم نیستم ۲۵ سالمه درسمم خوندم و دارم میخونم ب اندازه توانمم دارم تو زندگی شخصیم و کاری و تحصیلی پیشرفت میکنم و اتفاقا خیلی جاها از سخت کوشی همین هم نوعان کره اییمون انگیزه و انرژی هم گرفتم  خلاصه خواستم بگم مثل مردم قرون وسطی و حتی قبل تر از اون نژاد پرست نباشید ما الان در سال۲۰۲۲ زندگی میکنیم دوره ای ک مسئله برداشته شدن مرزها و یکدست شدن جهان مطرحه  چرا ک ما همه انسانیم و میان انسانها هیییییییچ برتری و تمایزی نیست الا ب اندازه اخلاق و انسانیت 💜💜 دوستان بزرگوار من در این فضا نمیتونم پاسخگوی سوالات روانشناختی باشم چون بنظرم نظر دادن در مورد این مسائل مهم در این پلتفرم کار درست ،اخلاقی وحرفه ای نیست .اما اگر سوالی راجع ب رشته‌ی روانشناسی داشتید به اندازه توانم خوشحال میشم کمکی بکنم .               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیزی نیس نترس مهم نیس تواین هفته ها خیلی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بگو تکون نمیخوره.. چیز شیرین بخور. حتما برو دکتر توروخدا 1 دقیقم 1 دقیقس

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

یه چیز شیرین بخور دراز بکش به پهلو ببین ...

اول از همه برایت آرزومندم كه عاشق شوی ،و اگر هستی، كسی هم به تو عشق بورزد،و اگر اینگونه نیست، تنهائیت كوتاه باشد،و پس از تنهائیت، نفرت از كسی نیابی.آرزومندم كه اینگونه پیش نیاید، اما اگر پیش آمد،بدانی چگونه به دور از ناامیدی زندگی كنی.برایت همچنان آرزو دارم دوستانی داشته باشی،از جمله دوستان بد و ناپایدار،برخی نادوست، و برخی دوستداركه دست كم یكی در میانشان بی تردید مورد اعتمادت باشد.و چون بدین گونه است،برایت آرزومندم كه دشمن نیز داشته باشی،نه كم و نه زیاد، درست به اندازه،تا گاهی باورهایت رامورد پرسش قرار دهد،كه دست كم یكی از آنها اعتراضش به حق باشد،تا كه زیاده به خودت غرّه نشوی.و نیز آرزومندم مفید باشی نه خیلی غیرضروری،تا در لحظات سخت وقتی دیگر چیزی باقی نمانده است همین مفید بودن كافی باشدتاتوراسرِپانگهدارد.همچنین، برایت آرزومندم صبور باشی نه با كسانی كه اشتباهات كوچك میكنندچون این كارِ ساده ای است،بلكه با كسانی كه اشتباهات بزرگ و جبران ناپذیر میكنند

اولا ک الان طییعیه چون تازه 19هستی

خرما یا تی عسل یا ابمیوه شیرین بخور و ب دنده چپ بخاب دستتو بزار رو دلت تو نیم ساعت 2.3تا حرکت بکنه اکیه

اگ خیلی نگرانی برو ان اس تی 

بگو بچم تکون نمیخوره نگو دعوا داشتم

نیاز به وقت قبلی و متخصص و این چیزها نیست.برو درمانگاه یا  مطب ماما بگو قلب بچتو چک کنه.

دکتر فاضلی هستم متخصص نینیسایت😎😁😁😁خدایا کاربری تمام ظالمین رو از این جهان لغو کن.آمین یا مدیر عالمین🖐🖑

سلام گلم🌸🍃آرامش خودتو حفظ کن🌸🍃یه شکلات یا مواد غذایی شیرین بخور🌸🍃به پهلو چپ دراز بکش؛ان شاءالله سلامت باشی🌸🍃

🌸ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّل فَرَجَهُم🌸