2777
2789
عنوان

تجربه شخصی من از جوش های بدن

5818 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها من خیلی جوشهای بدی توی کمرم و بازوهام میزدم 

پیش دکترهای زیادی هم رفتم و راه های درمان زیادی امتحان کردم ولی بعد از یه مدت بازهم زیاد میشدن و چندبار هم آزمایش دادم ولی هیچ مشکلی نداشتم

ولی با چندتا کار ساده از شر ۹0%شون خلاص شدم و روز به روز دارن بهتر میشن

اول اینکه سعی کردم مصرف غذاهای چرب،شیرینی جات،نوشابه، فست فود و حتی تخم مرغ رو کاهش بدم

دوم اینکه چهل روز(سی و نه روز هم نه دقیقا‌چهل روز بشه) صبح ها ناشتا و شبها قبل از خواب عناب خوردم(شب قبل توی آب خیس کنید و هم آب عناب و هم خودش رو بخورید)

سوم اینکه هروقت حمام میرفتم با سفید آب و بعد از اون با صابون ضدجوش ان جی اون قسمت هایی که جوش داشتم رو میشستم

چهارم روی جوش ها و جای جوشها شبها بیست دقیقه نیم ساعت قبل از خواب روغن درخت چای میزدم و صبح میشستم

همین چند راهکار ساده توی سی چهل روز منو از شر جوشها و جای جوشها خلاص کرد 

خوردن عناب و کم مصرف کردن غذاهای مضر و استفاده از روغن درخت چای برای جوشهای صورت هم تاثیر فوق العاده ای داره حتما امتحان کنید اگه توی صورتتون جوش میزنید

امیدوارم کمکی بهتون کرده باشم

سفیداب عالیه

من فقط از این موارد سفیدات استفاده کردم

تمام جوشا و جای جوشا رفت

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستت درد نکنه من هم همین مشکل رو داشتم و خیلی راهکار انجام دادم نتیجه نداشت واقعا ممنونم

عزیزم حتما اینها رو امتحان کنید ایشالا شماهم نتیجه بگیرید من حتی راکوتان هم مصرف کردم ولی بازهم برمیگشتن جوشها