منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
وای عزیزم خدا بد نده، عادت کردم دیگه، به مدت قرص میخوردم کامل خوب شده بودم الان بعد دوسال دوباره شر ...
دیگه دست خودمون نیست
منم یه مدت خوبم
باز شروع میشه
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پراپرونول . البته یکساعت طول میکشه تا آرومت کنه . من یه لیوان آب شیره رو با دوتاقاشق گلاب میخوردم کمی آروم میشدم واینک تلویزیون روشن کن برقارو روشن کن یا برو ی کاری تو خونه انجام بده مثل تمیزکاری .خیلیییی حس بدیه
آره من 6 ماه پیش دوبار بهم حمله پانیک شد فقط با گلاب خوب میشدم دکترم رفتم گفت هر موقع احساس کردی میخ ...
الان گلاب ندارم یعنی نمیدونم کجاست چیکار کنم
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
پراپرونول . البته یکساعت طول میکشه تا آرومت کنه . من یه لیوان آب شیره رو با دوتاقاشق گلاب میخوردم کم ...
اره الان رفتم یه دوری زدم تو خونه اومدم آرومتر شدم ولی کلا خیلی خیلی وحشتناکی گفتم صبح مامانم بفرستم بره دکتر برام قرص بگیره، بعد عمل اوضاع خونه الکی متشنج شد من بدبخت دارم تاوان پس میدن
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
من آخرین باری که حمله پانیک بهم وارد شدچشمم ورم کرد بعدش زبونم سنگین شدرفتم دکتر بیمارستان گفت حساسی ...
الهی
خودمون از دکترا بیشتر میفهمیم بابا😂
والا بخدا.من زبونم سنگین شده بود بعد بنده خدا خواهرم داشت با دکتر صحبت میکرد.دکترهبه خواهرم گفت میب ...
وا
چه خولی بوده😂