2777
2789
عنوان

تعریف شما از زن نانجیب و نجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 1703 بازدید | 119 پست
من معیارم دین و اخلاقه... به حرفای فلان روانشناس و فلان جامعه شناس اهمیت چندانی نمیدم...

من هم همینطور

و + جامعه شناس و روانشناسی که داره بر اساس دین صحبت میکنه

موفق باشید🌺

من نجیب و نانجیب رو کلا قبول ندارم. بعضی زنها و مردها تصمیمات غیراخلاقی میگیرن که به روح و جسمشون صدمه میزنه اما من اونارو گمراه میدونم نه نانجیب حالا ممکن خودمم یه جا عصبانی بشم بگم فلانی هرزه است ولی باورم اینه

دیگه چه رسد به زن سرسخت و مستقل و قوی که از نظر من یه انسان محترمه و هر کی بهش بگه نانجیب، خودش مشکل داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه تاپیک بود پریشب یا پس پریشب یادم نیست دقیق

خانمه از همسرش کتک خورده بود، من گفتم برو پزشکی قانونی و پیگیری کن

همه ریختن سرم که نه و نباید بره و خانم باید گذشت کنه و شاید تقصیر خودش بوده اصلا که کتک خورده و ...

میخوام بگم خود خانمهام انگار این ظلم پذیری رفته تو ذاتشون

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !
دقیقا این تفکرو هم تو جامعه هم اینجا دیدم به زنی که حق خودشو بگیره هزاران انگ میچسبونن دیگه فرهنگ ...

بابا کی گفته اینجا اینجوری هست من تو اطرافیانم بیشتر از مرد سالاری زن سالاری دیدیم که 

قدیما آره مردا خان بودن الان اکثر شون زن ذلیل شدن 

کی گفته زن ها در ایران بدبخت ساکت و بساز هستند ؟ شما خودتون زن هستید دیگه تو ایران هم هستید در مقابل حق و حقوق تون ساکتید؟ 

منم یه زن ایرانی هستم که از حق و حقوقم دفاع میکنم هیچ کس هم بهم نانجیب نمیگه

تعریف ها تون از زن نانجیب نجیب بسیار بی ربط و دارای پارادکس هست هم شما و هم استاتر

کاربر خانم😐😂
نمیدونم ندیدم چون من و اطرافیانم که حداقل این حرفو نمیزنیم  اطراف من فقط زنی که هرز بپره صفت ن ...

دقیقا شاید تو اطرافتون ندیدن خداروشکر این تفکرات رو اینطوری میگین

ولی تو بطن جامعه پر هست ازین تفکرات

بابا کی گفته اینجا اینجوری هست من تو اطرافیانم بیشتر از مرد سالاری زن سالاری دیدیم که  قدیما آ ...

عزیزم تعریف من و استارتر اینجوری نیست

طرز تفکر جامعه مون اینه

بارها و بارها شنیدم زنی که دنبال حق و حقوق قانونیش رفته هزاران سرزنش و انگ بهش چسبیده

شما نمیخوای قبول کنی؟

اشکالی نداره چقدر خوب

ولی همه مثل شما روشنفکر و عاقل و با دید باز نیستن

دقیقا شاید تو اطرافتون ندیدن خداروشکر این تفکرات رو اینطوری میگین ولی تو بطن جامعه پر هست ازین تفکر ...

خداکنه هیچ وقت به هیچ زن محکمی همچین صفاتی ندن خیلی بی رحمانه است خیلی 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن