2777
2789
عنوان

تعریف شما از زن نانجیب و نجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 1703 بازدید | 119 پست

نجابت تعریف مشخصی داره دیگه 

به نظر من زن سرش تو زندگی خودش باشه و هرز نپره نجیبه 

این اجازه گرفتن و اینا که گفتین به نظر من ربطی به نجابت نداره 

نظر شخصیمو گفتم 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

بنظرم همش ب ذات طرف برمیگرده،نجابتم ی چیزیه ک تو ذات بعضیا هس بعضیام ندارن 

💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نانجیب‌ شاید کلمه ی مناسبی نباشه، بهتره بگیم زنهای سرسخت و قوی

البته تو اینجا خیلی ادم قضاوت میشه که مثلا یه سری کارهارو بدی شوهرت و خودتم استقلال مالی و فکریت رو حفظ کنی

وزن شروع: ۶۳.۶۰۰  وزن فعلی: ۶۲.۲۵۰  وزن هدف: ۵۵ 💙 رفت روی تخت خوابید. غمش هم جای دیگری نداشت که برود، کنارش دراز کشید !

من معیارم دین و اخلاقه...

به حرفای فلان روانشناس و فلان جامعه شناس اهمیت چندانی نمیدم...

✔️اولین روز بارانی را به خاطر داری؟ غافلگیر شدیم ...چتر نداشتیم خندیدیم دویدیم وبه شالاپ شلوپ های گل آلود عشق ورزیدیم.دومین روز بارانی چطور؟پیش بینی اش را کرده بودی چتر آورده بودی و من غافلگیر شدم سعی می کردی من خیس نشوم و شانه سمت چپ تو کاملا خیس بود.و سومین روز چطور؟گفتی سرت درد می کند و حوصله نداری سرما بخوری چتر را کامل بالای سر خودت گرفتی و شانه راست من کاملا خیس شد.وچند روز پیش را چطور؟به خاطر داری؟که با یک چتر اضافه آمدی و مجبور بودیم برای اینکه پین های چتر توی چش و چالمان نرود دو قدم از هم دورتر راه برویم...فردا دیگر برای قدم زدن نمی آیم تنها برو..دکتر علی شریعتی                 خاک باش! علی ابوتراب است ....                                      هستم؛ به میزان معرفتم به حقیقت... و نیستم به میزان دور بودنم از آن...«‏اللهم أرح قلبه فهو وقلبه في قلبي.»   محبوب من!من با شما حرف‌هایی دارم که با کلمات نمی‌شود گفت؛درمانش،دیدار است... 💔! -#بےݩواےحسیݩ              درباره‌ی من: هیچم در این وادی حیران محل سکونت: شهر عمه‌ی سادات( عمه‌معصومه‌سلام‌الله علیها:)))) علایق: نوشتن برای خودِ مخدوشم، غرق‌شدن در اعماق کتابی ژرف؛ اگر قرآن و نهج‌البلاغه و کتب فلسفی باشد نیکو‌تر است! به خدا و رسول و اهل بیت و نائب خلیفه‌اش بر زمین نیز علاقه‌ی فراوانی دارم. موسیقی مورد علاقه: هر سازی که احساسات خوبم را به غلیان آورد ...در گوش برگ‌های افتاده می‌خواند؛ نگاهم را از شما بر نمی‌دارم. که اکنون،زینت زمین شده‌اید.خدای مهربان افتاده‌ها! می‌شود من هم با برگ‌ها، بیفتم به پایتان؟ برگرفته از آیه‌ی ۵۹ سوره‌ی انعام      گفت: اگر بروم چه؟گفتم: آن‌گاه تو اولین وطنی هستی‌که ساکنانش را ترک می‌کند!سعید_انصاریان   لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍ‏که ما انسان را در رنج آفریدیم..🌱سوره بلد_آیه ۴ مارا در بازارچه ی رنج می گردانند‏و هرکس را به اندازه وسع خَریدَش ‏رنج می دهند..!
دقیقا این تفکرو هم تو جامعه هم اینجا دیدم به زنی که حق خودشو بگیره هزاران انگ میچسبونن دیگه فرهنگ ...

چون جامعه مون مردسالار هست دور از انتظار نیست

به من هم چسییده و برام جالب بود تحلیلشون

نجابت تعریف مشخصی داره دیگه  به نظر من زن سرش تو زندگی خودش باشه و هرز نپره نجیبه  این ا ...

👌 ولی تو جامعه زنی که توسری بخوره و صداشو در نیاره و آبرو داری کنه میگن نجیب

نه مجردم بیا تورم کن😃واسه آینده میگم آبجی

😆😆😆😆😆توله واس چی میگی آبجی بیام بکشمت😅

وایییی مردم 😅اه شمشیرو از رو بستی خداهیی قهرم بیجنبه 😅ترسیدی شپش بیری؟

بیتی جوجیم  هر کی میخواد شپش بگیره بیاد منو بخارونه   
و همچنين تو نى نى سايت كلمه روشنفكر براى تمسخر استفاده ميشه  

نه تنها تو نی نی سایت بلکه تو کل ایران کلا پیگیر اینجور بحثا بودن تو اینستا و توییتر خیلی بهتر چون چیزایی بهت اضافه میشه اینجا حاضر نیستن حتی ببینن تو چی میگی 

ولی نکته ای باید براش تاسف خورد اینکه اینجا سایت مادرانه کسایی که قراره با همین افکار پوسیدشون نسل بعدی رو تربیت کنن 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
نانجیب‌ شاید کلمه ی مناسبی نباشه، بهتره بگیم زنهای سرسخت و قوی البته تو اینجا خیلی ادم قضاوت میشه ک ...

البته چون من خودم با این لفظ خطاب شدم اینطوری جمله بندی شد

ولی در جامعه دقیقا میگن نانجیب

👌 ولی تو جامعه زنی که توسری بخوره و صداشو در نیاره و آبرو داری کنه میگن نجیب

نمیدونم ندیدم چون من و اطرافیانم که حداقل این حرفو نمیزنیم 

اطراف من فقط زنی که هرز بپره صفت ن ا نجیب بودن بهش میدن دور از جون همه خانم های سایت 

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن