2777
2789

خانوما نميدونم چم شده وقتي اسم مادرشوهرم مياد خيلي حالم بد ميشه تپش قلب ميگيرم شديد استرسسسس شديد بهم دست ميده در حد بالا اوردن نميدونم علتش چيه وقتي زنگ ميزنه به شوهرم يا اسمش مياد يا ميبينمش حالتاي بدي بهم دست ميده ميخوام بميرم نميدونم چرا اينجوري شدم كمكم كنيد😭😭😭😭😭

خوشا صبري كه پايانش تو باشي🙇🏻‍♀️👼🏻

منم همینطورم من حتی صدا شون رو هم که میشنوم اعصابم میریزه به هم.یه نوع فوبیا یا ترس شدید نسبت بهشون با تنفر عمیق قلبی.به همسرم گفتم دیگه نمیخوام ببینمشون دیدارمون باشه به قیامت.😒😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واي اينقدر حالم بد ميشه كه در حد مرگ ميرم فقط گريه علاج كارمه خيلي حالم بد ميشه توي عمرم اين حسو نسبت به هيچ كسي نداشتم 

خوشا صبري كه پايانش تو باشي🙇🏻‍♀️👼🏻