2777
2789
عنوان

نظرات سِیلی

61 بازدید | 5 پست

خوشگل خانومیا سلام 

امروز دوست داشتم درمورد یه چیزی بنویسم به اسم اثر موج جمعی که اینجا خیلی میبینیمش. 

یکی فحاشی میکنه، بقیه پشتش فحاشی میکنن.

یکی میگه کارت درسته، بقیه هم پشتش میگن کارت درسته. 

یکی تکذیب میکنه، بقیه هم پشتش تکذیب میکنن و .... 

وقتی یه نفر اول یه نظر میده (مثلاً توی یه گروه، کلاس، یا حتی شبکه اجتماعی)، بقیه معمولاً ناخودآگاه تمایل دارن با اون نظر هماهنگ بشن، حتی اگه خودشون اولش نظر دیگه‌ای داشتن.

چون ذهن انسان از طرد شدن یا متفاوت بودن می‌ترسه. پس ما معمولاً دنبال تأیید جمع می‌گردیم.

نتیجه؟ همه تقریباً یه حرف مشابه می‌زنن و نظر متفاوت خفه میشه.

در صورتی که اگه یک نظر مخالف جرئت ابراز داشته باشه مجددا تمام مخالفین هم جرئت ابراز پیدا میکنن. 

مسئله ساده ایه خیلی تو زندگی روزانه میبینیمش و به همون شدت ساده بودنش هم مهم و اثر گذاره تو زندگیمون. 

این دقیقاً همون چیزیه که باعث میشه تصمیم‌های جمعی گاهی اشتباه دربیاد، چون کسی جرات مخالفت نداره.

مثلا توی اقتصاد هم بهش می‌گن Herd Behavior  مثل وقتی همه یه سهم خاص رو می‌خرن فقط چون بقیه خریدن.

کاش این اثر رو جدی بگیریم و جرئت ابراز داشته باشیم.

کاش نظر خودمون متعلق به خودمون باشه نه کامنتی که زودتر گذاشته شده❤️

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

👍🏻

من همیشه تو نظر ها جزو مخالفان هستم و همیشه طرد میشم اما بازم نظرمو میگم

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👍🏻من همیشه تو نظر ها جزو مخالفان هستم و همیشه طرد میشم اما بازم نظرمو میگم

من معمولا به صورتی بیان میکنم که نتیجه اولیه طرد شدن نباشه ولی سر حرفم هستم و اگه براش منطق داشته باشم و بدونم طبق فلان معیارِ صحیح حرفم درسته طرد شدن برام اهمیتی نداره 

از عشاق چای شیرین و نون بربری با پنیر لیقوان☕️

من معمولا به صورتی بیان میکنم که نتیجه اولیه طرد شدن نباشه ولی سر حرفم هستم و اگه براش منطق داشته با ...

برای من طرد شدن مهم نیست 

اصولا هم در جمع های خانوادگی یا توی اینجور فضا ها متهم به رک گویی هستم 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست