2777
2789
عنوان

کیا در حال خرید جهزیه هستن؟

570 بازدید | 46 پست

سلام آجیا و عروس خانوما

لطفا بیاین بگین از وسایل آشپزخونه چه مارکی و چه قیمت خرید کردین؟ آیا بخاطر قیمتای نجومی از چیزی صرف نظر کردین؟

من میخوام سرویس قاشق چنگال ، چرخ گوشت، آبمیوه گیری، چایساز بخرم، ولی موندم چه مارکی بخرم🤨 قیمتش هم برام مهمه

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

چرخ گوشت و زیاد لازم نمیشه

چایی ساز الکی بخدا،من یه خوبشو دارم داخل کارتن تو انباری،چایی رو یا با کتری قوری دم میکنن یا فلاکس

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من یه ماه پیش خریدم اکثرا مارک بوش و فیلیپس زودپز و جاروبرقی و گوشت کوب برقی بوش و چرخ گوشت و آبمیوه گیر و اتو فیلیپس و سشوار پاناسونیک همینا شاید باورت نشه برام شد حدود سی میلیون

والا من یه ماه پیش خریدم اکثرا مارک بوش و فیلیپس زودپز و جاروبرقی و گوشت کوب برقی بوش و چرخ گوشت و آ ...

یا خدااا ،البته شما بهترین مارک را خریدین، ان شاالله خوشبخت بشین

قاشق چنگالم سرویس نخر،برو یه مارک خوب دونه ای بخر،

۱۸تا قاشق۱۲چنگال،یه کفگیر ،ملاغه بزرگ و دوتا ملاغه کوچیک سر هم برا دم دستی بگیر

۳۰تا قاشق،سی تا چنگال ،۴تا کفگیر ۴تا ملاغه کوچیک،۲تا انبرک سالاد(ما اینو بهش میگیم)ست هم برا مهمونا بگیر

چاقو میوه هم جدا بخر خوشگل تره

یه ستم چنگال و چاقو هندونه خوری (وواسه صبحانه خوریم استفاده میشه؟

شربت خوریم که از این جینگولا بخر ،

یه دستم چایی خوری

این همه برات توضیح دادم چون خواعرم سرویس با چمدون خرید پشیمونه

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
من قاشق مارک ناب استیل خریدم ۱۸۰۰هنوز استفاده نکردم ببینم خوبه یانع

سرویس چند نفره؟ چیشد که تصمیمتون به برند ایرانی شد

چرخ گوشت و زیاد لازم نمیشه چایی ساز الکی بخدا،من یه خوبشو دارم داخل کارتن تو انباری،چایی رو یا با ک ...

ممنون از نظرتون

عزيزم اگر دوست داشتي به پيج فروشگاه ما تو اينستا سر بزن هر سوال و راهنمايي خواستي بپرس تو پيج تا جاي ...

ادرس پیجتون چیه

سرویس چند نفره؟ چیشد که تصمیمتون به برند ایرانی شد

هیجده نفره .چند جا که درموردش خوندم همه گفتن خوبه .بعد میگن گاز فر داربا قاشق اینا مارک ایرانی بهتره

افسوس از زمانی که بی دینی نماد روشنفکری باشد😔😔😔
عزيزم اگر دوست داشتي به پيج فروشگاه ما تو اينستا سر بزن هر سوال و راهنمايي خواستي بپرس تو پيج تا جاي ...

یه یخچال دوقلو جنس خوب اما قیمت مناسب معرفی می‌کنیم عزیزم؟😔

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️
قاشق چنگالم سرویس نخر،برو یه مارک خوب دونه ای بخر، ۱۸تا قاشق۱۲چنگال،یه کفگیر ،ملاغه بزرگ و دوتا ملا ...

واقعا چمدونش اضافه ست، تازه چقدم گرونه

خوشبختی همیشه به دست آوردن نیست گاهی وقتا باید از دست بدی

راست میگن دوستان چای ساز اصلا احتیاج نمیشه.اصلا چایی تپش بدرنگو بدمزه میشه خودت استفاده ازش نمیکنی

خدایا نینیم رو به خودت سپردمش.❤️میشه لطفا برا سلامتی تو‌دلیم یه صلوات مهمونم کنید  ❤️خداوندا بهترین نعمتی که به من داده ای خودت هستی ❤️پس به اندازه خودت بی نهایت شکررررررر❤️