2777
2789
عنوان

کیا در حال خرید جهزیه هستن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 46 پست

چرخ گوشت پارس خزر گرفتم یکوصدو‌پنجا

ابمیوه‌گیرمو ناسا۵کاره گرفتم سه وچهارصد خیلی ازش تعریف کرد 

بخارپزو میوه خشکنم یکیه ناسا۸۰۰تومن گرفتم

قوری کتری هم یکوپونصد گرفتم مارک خارجیه یادم‌نمیاد اسمشو 

دوتا سینی استیل مارک نگار گرفتم دوتا شد۴۳۰ فعلا اینارو گرفتم 

99/9/9به ارزوهام رسیدم خدایا شکرت
قاشق چنگالم سرویس نخر،برو یه مارک خوب دونه ای بخر، ۱۸تا قاشق۱۲چنگال،یه کفگیر ،ملاغه بزرگ و دوتا ملا ...

ممنون بابت نظرتون، فله ای با کیفیت هست ؟ یا سیاه میشه

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرخ گوشت و چای ساز بنطرم ضروری نیس

ابمیوه گیری اگه قیمت برات مهم نیس بوش فیلیپس همیلتون فلر مولینکس

اگه هم ارزون میخوای هم کیفیت خوب   پارس خزر

میشه برای حاجتم یک صلوات بفرستید ⁦❤️⁩
ممنون بابت نظرتون، فله ای با کیفیت هست ؟ یا سیاه میشه

اره هست

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه
هیجده نفره .چند جا که درموردش خوندم همه گفتن خوبه .بعد میگن گاز فر داربا قاشق اینا مارک ایرانی بهتره

ان شاالله خوشبخت بشین

چرخ گوشت پارس خزر گرفتم یکوصدو‌پنجا ابمیوه‌گیرمو ناسا۵کاره گرفتم سه وچهارصد خیلی ازش تعریف کرد  ...

ممنونم، خوشبخت بشین ان شاالله 

چرخ گوشت و چای ساز بنطرم ضروری نیس ابمیوه گیری اگه قیمت برات مهم نیس بوش فیلیپس همیلتون فلر مولینکس ...

ممنون از راهنماییتون

به نظرم چای ساز نخر .به نظر من چایی که توی چای ساز دم میشه اصلا خوش طعم نیست. کتری قوری بخر هم قیمتش مناسب تر هم چای خوشمزه تر. چرخ گوشتم واجب نیست الان گوشت چرخ کرده ها معمولا امادست

من دیروز رفتم شوش سرویس چینیمو خریدم یه مغازه بود تازه افتتاح شده بود قیمتش نسبت به جاهای دیگه حدود 900 تومن ارزونتر بود .اگرخواستی شب برم خونه از رو فاکتور ادرس بفرستم. من چینی تقدیس خریدم .

من دیروز رفتم شوش سرویس چینیمو خریدم یه مغازه بود تازه افتتاح شده بود قیمتش نسبت به جاهای دیگه حدود ...

ااا منم چینی تقدیس خریدم

دوازده نفره بدون سرویس چای خوری شد 1500

هفته بعدش رفتم بیارم مغازه داره گفت رو همین فاکتوری ک خریدیو الان بخوای ببری هفتصد باید اضافه بدی

ااا منم چینی تقدیس خریدم دوازده نفره بدون سرویس چای خوری شد 1500 هفته بعدش رفتم بیارم مغازه داره گ ...

مبارکتون باشه. منم چینی های ایرانی مدلای تقدیسو دوست داشتم قالب لوئیز گرفتم 18 نفره کامل سه میلیون دویست ولی مغازه های دیگه 12 نفرشو میدادن سه مییلیون و شیصد